Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Overmarsam diskvalifikācija piemērota arī starptautiskā mērogā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Overmarsam diskvalifikācija piemērota arī starptautiskā mērogā
Marks Overmarss. Foto: KNVB

LETA--DPA. Kādreizējai Nīderlandes futbola zvaigznei Markam Overmarsam diskvalifikācija piemērota arī starptautiskā mērogā.

Overmarss, strādājot par direktoru Amsterdamas "Ajax", vairākām kluba darbiniecēm sūtīja nepiedienīgas īsziņas. 2023.gada novembrī Overmarsam tika piemērota nacionālā mēroga divu gadu diskvalifikācija ar vienu gadu nosacīti, bet Nīderlandes Futbola federācija (KNVB) pieprasīja Starptautiskajai Futbola federāciju asociācijai (FIFA) sodīt viņu arī starptautiskā mērogā.

Overmarss "Ajax" pameta aizpērn februārī, bet šobrīd 50 gadus vecais speciālists strādā Beļģijas klubā "Royal Antwerp" par tehnisko direktoru. Toreiz Overmarsam pievienojoties beļģu komandai, klubs zaudēja vairākus sponsorus.

Overmarss laikrakstam "NRC Handelsblad" apstiprināja, ka ir informēts par FIFA lēmumu, bet plašāk to nekomentēja.

Ar ātrumu un tehniku apveltītais Overmarss futbolista karjeras laikā "Ajax" sastāvā kļuva par trīskārtēju Nīderlandes čempionu un uzvarēja UEFA Čempionu līgā, bet ar Londonas "Arsenal" viņš kļuva par Anglijas čempionu. Nīderlandietis pārstāvēja arī "Barcelona" klubu.

Izmantotie resursi:
LETA

  -3 [+] [-]

, 2024-01-10 17:22, pirms 4 mēnešiem
Jāklis, bļģ!

     [+] [-]

, 2024-01-10 22:14, pirms 4 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Jāklis, bļģ!
..normāls džeks..sievietēm patik sekss..