Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Denizli kļūst par "Besiktas" galveno treneri

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Denizli kļūst par "Besiktas" galveno treneri
Mustafa Denizli
Foto: www.uefa.com

Par Turcijas futbola kluba "Besiktas" jauno galveno treneri kļuvis Mustafa Denizli, kurš savulaik ir trenējis arī Turcijas izlasi.

"Besiktas" futbola klubs bez galvenā trenera pabija tikai pāris dienas, jo iepriekšējais treneris Ertugruls Saglams no amata atkāpās tikai šīs nedēļas sākumā. Pēc sešām kārtām "Besiktas" Turcijas čempionātā ieņem trešo vietu, no līderiem "Trabzonspor" atpaliekot par diviem punktiem. Saglams savu lēmumu atkāpties pamatoja ar komandas nesekmīgo sniegumu UEFA kausā. Atgādināsim, ka 1. kārtā turku klubs zaudēja Harkovas "Metalist" futbolistiem, neiekļūstot grupu turnīrā.

58 gadus vecais Denizli kopš 2007. gada jūnija nebija trenējis nevienu komandu, bet viņa pēdējā darbavieta bija Irānas klubs "Persepolis". Savas karjeras laikā viņš ir trenējis arī vadošos turku klubus "Galatasaray" un "Fenerbache".

Denizli "Euro 2000" finālturnīrā vadīja Turcijas izlasi, palīdzot tai iekļūt ceturtdaļfinālā, kas toreiz bija Turcijas izlases visu laiku labākais sasniegums Eiropas čempionātos.

Izmantotie resursi:
uefa.com