Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Arī Depajs dosies ārpus Eiropas un pievienosies Brazīlijas klubam ''Corinthians''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Arī Depajs dosies ārpus Eiropas un pievienosies Brazīlijas klubam ''Corinthians''
Memfiss Depajs. Foto: Reuters/Scanpix

30 gadus vecais nīderlandiešu uzbrucējs Memfiss Depajs tuvākajā laikā oficiāli kļūs par Brazīlijas A sērijas kluba ''Corinthians'' futbolistu, ziņo futbola apskatnieks Fabricio Romāno.

Iepriekšējā sezonā nīderlandietis pārstāvēja Spānijas ''La Liga'' grandu Madrides ''Atletico''. 23 spēlēs Depajs izcēlās ar pieciem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Pēc sezonas beigām Depajs un ''Atletico'' sadarbību neturpināja, nīderlandietim kļūstot par brīvo aģentu.

Tuvākajā laikā Memfiss Depajs oficiāli kļūs par Brazīlijas čempionāta vienības ''Corinthians'' futbolistu. Kā raksta Fabricio Romāno, Depajs jau vakar sekmīgi izgājis medicīniskās pārbaudes. Sagaidāms, ka līgums tiks noslēgts līdz 2026. gadam.

Karjeras laikā Depajs pārstāvējis arī Eindhovenas PSV, Mančestras ''United'', Lionas ''Olympique'' un ''Barcelona''.

Ierodoties Sanpaulu, Depajam būs jāglābj ''Corinthians'' no izkrišanas. 25 spēlēs viņa nākamā komanda iekrājusi 25 punktus un atrodas A sērijas izkrišanas zonā, ieņemot 17. vietu 20 klubu konkurencē.

Depaja pāreja ārpus Eiropas, pretēji viņa tautietim Stīvenam Bergveinam, kurš karjeru turpina Saūda Arābijā, neietekmēs viņa izredzes spēlēt Nīderlandes valstsvienībā, ko jau medijiem paguvis apstiprināt oranžo galvenais stratēģis Ronalds Kūmans: ''Neatbalstīju Bergveina pāreju uz Saūda Arābiju, taču ar Memfisu var būt citādi. Brazīlijas čempionāta līmenis ir citādāks – augstāks. Tā kā jā, Depajs joprojām var būt daļa no izlases, taču tas ir atkarīgs no viņa fiziskās sagatavotības un tā, vai spēs atgriezties savā kādreizējā līmenī.''

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://twitter.com/FabrizioRomano/...

  +1 [+] [-]

, 2024-09-09 20:53, pirms nedēļas
Interesanta izvēle. Būs, ko vecumdienās atcerēties.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-09 21:56, pirms nedēļas
Ir labi, tur, kur neatrodies - eiropieši uz Dienvidameriku, dienvidamerikāņi uz Eiropu.

  -1 [+] [-]

, 2024-09-10 03:52, pirms nedēļas
Mudaks reāls, es darītu pavisam savādāk

  +3 [+] [-]

, 2024-09-10 08:50, pirms nedēļas
merseysider rakstīja: Mudaks reāls, es darītu pavisam savādāk
Kuru interese tas ko Tu darītu 🤣