Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Leģendārais Injesta karjeru turpinās AAE klubā "Emirates Club"

Rolands Eliņš

Leģendārais Injesta karjeru turpinās AAE klubā "Emirates Club"
Andress Injesta. Foto: Yuichi Yamazaki/AFP/Scanpix

Spānijas izlases izcilais futbolists Andress Injesta, kurš iepriekšējās piecas sezonas aizvadīja Japānas futbolā, pievienojies Apvienoto Arābu Emirātu komandai "Emirates Club".

Andress Injesta "Barcelona" komandu atstāja 2018. gadā, liekot punktu iespaidīgam periodam Katalonijas klubā, taču savu futbolista karjeru vēl nebeidza. Viņš pievienojās Japānas komandai "Kobe Vissel", kuras rindās piecu sezonu laikā piedalījās 114 spēlēs un guva 21 vārtus.

Taču aizvadītajā sezonā spāņu pussarga spēles laiks Japānā krietni kritās, un viņš pārsvarā nāca uz maiņu. Injesta ar to nevēlējās samierināties un pēc līguma beigām šovasar atstāja "Kobe Vissel" komandu.

Pirmdien viņš ieradās Dubaijā, kur parakstījis līgumu ar "Emirates Club". Līgums noslēgts uz vienu gadu, taču Injestam būs iespēja to pagarināt uz vēl vienu gadu.

39 gadus vecais Injesta ir divkārtējs Eiropas čempions un 2010. gada Pasaules kausa ieguvējs, kā arī kopā ar "Barcelona" četras reizes kļuvis par Čempionu līgas uzvarētāju.

Injestas jaunā komanda iepriekšējā sezonā spēlēja AAE pirmajā līgā, kur ieņēma otro vietu un ieguva tiesības pacelties uz AAE spēcīgāko līgu, kurā spēlēs šosezon.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2023-08-09 09:27, pirms 11 mēnešiem
Šis jau vairāk mārketinga PR, ne jau skila dēļ paņēma, bet kamēr pasūta mūziku, kāpēc lai neklausītos