Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Laikapstākļu dēļ pārceltas nedēļas nogalē gaidāmās Igaunijas čempionāta spēles

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Laikapstākļu dēļ pārceltas nedēļas nogalē gaidāmās Igaunijas čempionāta spēles
Foto: Premium Liiga

Slikto laikapstākļu dēļ pārceltas nedēļas nogalē gaidāmās Igaunijas ''Premium Liiga'' futbola čempionāta spēles, paziņojusi līgas vadība.

Šajā nedēļas nogalē sākotnēji paredzētās trešās kārtas spēles plānots aizvadīt nākamajā trešdienā un ceturtdienā (15. un 16. martā). Brīvdienās cīņas aizvadīt neļaus laika prognoze – paredzama smaga snigšana un spēcīgs vējš.

Sestdien plānots arī 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas starts. Pirmajā cīņā pulksten 13.00 čempione ''Valmiera'' uzņems pagājušā gada bronzas medaļnieci RFS.

Sestdien Virslīgā kopumā paredzētas trīs spēles, bet svētdien tiks aizvadītas vēl divas.

Laikapstākļi Latvijā pašreizējā Virslīgas kalendārā izmaiņas nav ieviesuši, taču tas nav izslēgts.

Virslīgas sezonas sākums jau šajā nedēļas nogalē. Visas turnīra pirmās kārtas spēles kanāla TV4 un portāla Sportacentrs.com tiešraidēs.

Izmantotie resursi:
https://jalgpall.ee/voistlused/uudi...

  +2 [+] [-]

, 2023-03-09 23:16, pirms gada
Lēnie igauņi ātrāk par latviešiem saprata, ka nevarēs spēlēt. Latvijas klubi vēl tirgo biļetes uz spēlēm, kuras nenotiks šonedēļ.

  -1 [+] [-]

, 2023-03-10 00:31, pirms gada
Citur futbola sezona jau iet uz beigām, pie mums vēl tikai sāks!

  +1 [+] [-]

, 2023-03-10 01:52, pirms gada
Pie mums LV sestdien tādi paši laika apstākļi!Ja nepārcels spēles nezinu kas labs var būt.

  +1 [+] [-]

, 2023-03-10 08:53, pirms gada
LV kā vienmēr kaut pa kupenām.
Un tad vasaras mēnešos lēnām mierīgi, šovasar vēl salīdzinoši labi, pa 3-4 kārtām mēn. (citreiz izlases spēles, eirokausi, utt, viss traucē). Bet varēja kādu kārtu mēn. vēl arī nedēļas vidū, neesam ne tuvu Top5 līga, jaunajiem/soliņam ar lielāka iespēja būtu tikt uz laukuma, klimatu ar nevaram izvēlēties.

     [+] [-]

, 2023-03-10 09:36, pirms gada
Mēs spēlēsim kaut vai -20 būs sestdien kas mēs kādi mīkstie vai esam DDD !!! Parādīsim visiem ka varam un pēc tam vasarā pa 2 , pa 3 nedēļām taisīsim logus , lai atpūstos .
Ja nopietni vismaz pa nedēļu vai pat pēc izlašu starta tik jāsāk čempis .
Šis laiks nav domāts futbolam !!!!!

     [+] [-]

, 2023-03-10 10:04, pirms gada
Es šo Virslīgas spītību nekad neesmu sapratis - jā labi spēļu kalendārs ir jābūt tāds, lai nenāktos spēlēt decembrī, bet kāpēc vienmēr ir marta vidū jāsāk sezona kad vienmēr ir sniegs un temperatūra zem nulles nospēlējot divas kārtas, un tad parādās kaut kāds mistisks vienas nedēļas pārtraukums?
Sanāk tagad šāda komiska situācija:

11.03. sola vismaz -3 (spēlēs)
12.03. sola vismaz -2 (spēlēs)

24.03. sola vismaz +4 (nespēlēs)
25.03. sola vismaz +4 (nespēlēs)

Man vienkārši rodas jautājums žurnālistiem un Virslīgas organizatoriem - vai Jums kādam ir smadzenes, vai vismaz uzdodiet sev šo jautājumu - kāpēc katru gadu mēs spītējam laika apstākļiem? LATVIJĀ MARTA SĀKUMĀ VIENMĒR IR BIJIS SNIEGS UN PRETĪGI LAIKA APSTĀKĻI!!!!

     [+] [-]

, 2023-03-10 10:36, pirms gada
Kurš nezin ka marts pamatā ir ziemas mēnesis tikai marta beigās paliek siltāks tātad varētu sāk 24.03. 25.03.
Vislabākais laiks kad sāktu būtu aprīļa sākums un beigt oktobra beigas !
Nav mums apsildāmi laukumi lai tik agri sāktu un vēlu novembra vidus vai beigu daļa beigt . Kā lai futbolisti parāda šādos ekstrimālos apstākļos savu meistarību taktiskās viltības utt. ja ir tikai viena cīņa ar slikto laukuma segumu . Daudz būs līdzjutēji tribīnēs ????
maijs , jūnijs , jūlijs , augusts varētu spēlēt ... vienu nedēļu 1 spēle otro 2 .nevis vasarā lābākos laika apstākļos taisa lielus pārtraukumus .
Mums ir jāpielāgojas laika apstākļiem , nevis laika apstākļi pielākosies mums lai varētu spēlēt futbolu

     [+] [-]

, 2023-03-10 11:36, pirms gada
Ambrē rakstīja: kāpēc vienmēr ir marta vidū jāsāk sezona kad vienmēr ir sniegs un temperatūra zem nulles nospēlējot divas kārtas, un tad parādās kaut kāds mistisks vienas nedēļas pārtraukums?
No sešus gadus vecā raksta https://sportacentrs.com/futbols/vi...

Kā galvenais arguments, kādēļ sezonu sākt martā, nevis aprīlī, allaž tiek minēta spēļu prakse pirms pavasara spēlēm Latvijas izlasē. Ja agrāk kalendāru izlases varēja diskusiju ceļā pielāgot savām vajadzībām un martā vai aprīļa sākumā bieži spēlējām pret potenciāli vājākām komandām, tad tagad spēles tiek dalītas centralizēti

     [+] [-]

, 2023-03-10 15:31, pirms gada
1 rakstīja: No sešus gadus vecā raksta https://sportacentrs.com/futbols/vi...

Kā galvenais arguments, kādēļ sezonu sākt martā, nevis aprīlī, allaž tiek minēta spēļu prakse pirms pavasara spēlēm Latvijas izlasē. Ja agrāk kalendāru izlases varēja diskusiju ceļā pielāgot savām vajadzībām un martā vai aprīļa sākumā bieži spēlējām pret potenciāli vājākām komandām, tad tagad spēles tiek dalītas centralizēti
Kas tad mums futbolā ir svarīgākais - līdzjutēji, klubi, vai izlase? Ja pateiksi, ka līdzjutēji, tad tas neiet kopā ar to, ka liek līdzjutējiem sēdēt uz plastmasas beņķiem 90+ min. -4 grādos! Un RFS, Riga FC, FK Auda, FK Liepāja un Valmiera FC ir aizvadījušas neskaitāmas pārbaudes spēles un ir pietiekami ieskrējušies, jo tie galu galā ir profesionāļi!