Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Komandai paliekot bez izslēgšanas spēlēm, Rūnijs pamet "D.C. United" trenera amatu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Komandai paliekot bez izslēgšanas spēlēm, Rūnijs pamet "D.C. United" trenera amatu
Veins Rūnijs. Foto: Imago images/Scanpix

Anglijas futbola leģenda Veins Rūnijs pametis MLS kluba "D.C. United" galvenā trenera amatu, jo komandai otro sezonu pēc kārtas nav izdevies kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Aizvadītajā naktī "D.C. United" regulārās sezonas noslēdzošajā spēlē ar 2:0 savā laukumā pieveica "New York City", tomēr iznākumi citos mačos nozīmēja, ka Veina Rūnija komanda nekvalificēsies izslēgšanas cīņām. Tūdaļ pēc mača klubs nāca klajā ar paziņojumu, ka pēc abpusējas vienošanās lemts – Rūnijs pametīs galvenā trenera amatu.

"Pēc sajūtām saku, ka šis ir pareizais brīdis, lai atgrieztos Anglijā. Pagaidām nezinu, kas gaida priekšā," preses konferencē pauda Rūnijs.

Rūnijs pusotru gadu pārstāvēja "D.C. United" kā spēlētājs, bet 2022. gada jūlijā viņš atgriezās, lai kļūtu par galveno treneri. Lai gan Rūnija vadībā rezultāti uzlabojās, "United" tāpat palika Austrumu konferences pēdējā vietā. Šajā sezonā izdevās iesaistīties cīņā par playoff, paliekot tūdaļ aiz borta.

Kā galvenais treneris Rūnijs strādājis arī Anglijas pēc spēka otrās līgas klubā "Derby County".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2023-10-08 13:50, pirms 9 mēnešiem
Nekas, Anglijā Championship un League One līmenī darbu atradīs.

     [+] [-]

, 2023-10-08 14:31, pirms 9 mēnešiem
Daini, fiksi raksti atlūgumu - vieta brīva