Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mata pievienojas Ikardi un turpmāk pārstāvēs Stambulas "Galatasaray"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mata pievienojas Ikardi un turpmāk pārstāvēs Stambulas "Galatasaray"
Mauro Ikardi. Foto: EPA/Scanpix

Pagājušajā sezonā vilšanos piedzīvojušais futbola klubs Stambulas "Galatasaray", kas Turcijas Superlīgā finišēja tikai 13. vietā, ieguvis divus labi zināmus papildinājumus – pussargu Huanu Matu un uzbrucēju Mauro Ikardi.

Savulaik 100 miljonus eiro vērtais argentīniešu uzbrucējs Mauro Ikardi 2019. gadā Milānas "Inter" nomainīja pret Parīzes "Saint-Germain", tomēr Francijas bagātnieku rindās neizturēja konkurenci un neietilpa galvenā trenera Kristofa Galtjē plānos. Tagad panākta vienošanās par viņa izīrēšanu Stambulas "Galatasaray".

Vienošanās paredz, ka PSG apmaksās Ikardi algas lielāko daļu – piecus no astoņiem miljoniem. Uzbrucējam ir līgums ar Francijas komandu līdz 2024. gadam.

Savukārt kā brīvais aģents Stambulā ieradies pieredzējušais pussargs Huans Mata, kurš kopš 2014. gada spēlēja "Manchester United", bet pirms tam trīs gadus pavadīja Londonas "Chelsea" rindās.

Šajā sezonā "Galatasaray" kā brīvais aģents papildināja arī bijušais "Napoli" uzbrucējs Drīss Mertenss.

Turcijas sezona startēja augusta ievadā, un pēc piecām kārtām "Galatasaray" ar trim uzvarām, vienu neizšķirtu un vienu zaudējumu ieņem septīto vietu.

     [+] [-]

, 2022-09-08 21:00, pirms 2 gadiem
PSG ir ļoti nesaprotama stratēģija...