Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Estojanofs pievienojas "Panionios"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Estojanofs pievienojas "Panionios"
Fabians Estojanofs
Foto: AFP

Kārtējo līgumu ar Dienvidamerikas futbolistu noslēdzis Grieķijas Superlīgas futbola klubs "Panionios", šoreiz līgums noslēgts ar Fabianu Estojanofu.

Jau ziņojām, ka kādu laiku atpakaļ šim klubam pievienojās slavenais Urugvajas uzbrucējs Alvaro Rekoba, bet tagad viņam ir pievienojies viņa tautietis Estojanofs. Tāpat kā Rekoba arī Fabians ir noslēdzis ar grieķu klubu divu gadu līgumu.

Līdz tam urugvajietis ilgu laiku spēlēja Spānijā, pie tam, vairākos diezgan augsta līmeņa klubos kā Lakorunjas "Deportivo", "Valladolid", "Valencia". 31 vienu gadu vecais uzbrūkošais pussargs ieradās Atēnas jau sestdien, uzreiz parakstot līgumu ar klubu.

Estojanofs ir aizvadījis 31 spēli Urugvajas izlases rindās, gūstot arī piecus vārtus. Viņš Grieķijas klubam varēja pievienoties tikai tādēļ, ka viņš ir brīvais aģents, jo transfēru logs jau kādu laiku ir aizvērts. Jāpiemin, ka vakar Atēnās ieradās Alvaro Rekoba, kuru lidoostā sagaidīja simtiem "Panionios" līdzjūtēju.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  -1 [+] [-]

, 2008-09-08 19:10, pirms 16 gadiem
BLONDĪNIS! (apraksts)