Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Spartak" līdzjutēju rīcība tiks izvērtēta

Juris Miņins
Juris Miņins

"Spartak" līdzjutēju rīcība tiks izvērtēta
"Spartak" līdzjutēju plakāts
Foto:chichkin.com

Krievijas Futbola federācija ir nolēmusi padziļināti izskatīt incidentu ar plakāta izkāršanu, kas norisinājās Krievijas premjerlīgas trešās kārtas spēlē starp Maskavas un Naļčikas "Spartak" komandām.

Atgādināsim, ka abu komandu spēlē, kas risinājās pagājušajā nedēļas nogalē, Maskavas "Spartak" līdzjutēju sektorā parādījās plakāts, uz kura bija rakstīts necenzēts vārds, kurš, acīmredzami, tika veltīts pretiniekiem.

Krievijas futbola federācijas disciplinārās komitejas vadītājs Vladimirs Katkovs šo situāciju komentēja šādi: "Mēs izskatīsim šo incidentu padziļināti. Jau ir notikusi sanāksme, kurā mēs, ar līgas drošibas orgānu pārstāvjiem, esam izstrādājuši rīcības plānu un atbildīgajām personām devām uzdevumu līdz nākamajai komitejas sēdei savākt visu nepieciešamo informāciju saistība ar šo incidentu. Kad tas tiks izdarīts, tad arī lemsim par tālāko darbību."

Tajā pašā laikā Maskavas "Spartak" ģenerāldirektors Valērijs Karpins jau ir paspējis atvainoties par šo incidentu: "Svētdien mums bija lieliski atbalstītāji, kuri palīdzēja mums izcīnīt svarīgu uzvaru, tāpat arī visai aizkustinošs bija skats, kas bija piemiņas brīdī par godu komandas trenerim Vladimiram Fedotovam, taču arī šajā medus mucā tika darvas karote. Tikai Internetā uzzināju, ka tribīnēs bija arī kāda jauna radikāļu grupa, kuru es varu salīdzināt tikai ar auniem. Kad viņi ieradās uz spēli, tad ne uzreiz parādīja savu īsto seju, bet vēlāk gan. Man ir jāatvainojas gan pret mūsu sāncenšiem, gan pret komandas īstajiem atbalstītājiem. Ceru, ka nākotnē tas vairs neatkārtosies."

Jāpiebilst, ka šajā spēlē, kas norisinājās "Lužņiku" stadionā, ar 2:0 pārāki bija Maskavas "Spartak" futbolisti.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-04-08 11:56, pirms 15 gadiem
Un kuri tad ir tie cilvēki, kam neļauj dzīvot?

     [+] [-]

, 2009-04-08 12:00, pirms 15 gadiem
gan pret komandas īstajiem atbalstītājiem. Ceru, ka nākotnē tas vairs neatkārtosies."
IZSKATAS KA TAS JAU IR FANU SEKTORS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-08 14:09, pirms 15 gadiem
ko tik debīlu var izdarīt tikai Spartaka fani. ļoti cienu un mīlu so komandu, lielisks klubs, bet nu fani viņiem ir iespējams debīlākiie cilvēki pasaulē. es runāju par tiem, kas organizē sitādus grupējumus. bļāviens, bļaut kaut ko kā "mēs uzvarētāji, jūs pidarasi" var tikai Spartaka fani. ak jel, nekad neko tik traku nebiju redzējis.

  -4 [+] [-]

, 2009-04-08 14:21, pirms 15 gadiem
O jā.

Kā Naļčikā ciest no šiem kalniešiem - tad nu viss ir ok. Stadionā saņemt ar akmeņiem pa galvām - viss ir ok, kā nekā Naļčiks. Kad sagriež Eļbrusā vairākus Maskavas Spartaka fanus - nekādu problēmu. Bet te par sūda bannerīti grib gandrīz vai nolinčot. Dubultstandarti, ibio.

  +7 [+] [-]

, 2009-04-08 14:25, pirms 15 gadiem
Uzzinjai:
Anglji vienmeer ir saukushi velsieshus par "Sheepshaggers". Nu un? Biju uz futbola speeli Kaardifaa, kad speeleeja Leeds ar vieteejiem. Visu speeli anglju (Leeds) liidzjuteeji sauca: "Sheepshaggers". Taalaak sekoja pats aspraatiigaakais... Kardifa uzvareeja speeli, un taas liidzjuteeji sauca: "We shagged another sheep!". Nekaada naida - vienkaarshi aspraatiibas

     [+] [-]

, 2009-04-08 15:57, pirms 15 gadiem
massbeat rakstīja: O jā.

Kā Naļčikā ciest no šiem kalniešiem - tad nu viss ir ok. Stadionā saņemt ar akmeņiem pa galvām - viss ir ok, kā nekā Naļčiks. Kad sagriež Eļbrusā vairākus Maskavas Spartaka fanus - nekādu problēmu. Bet te par sūda bannerīti grib gandrīz vai nolinčot. Dubultstandarti, ibio.
nejau tikai banerī problēma. attieksme. ko bļāva fani, tas ir vienkārsi neiedomājami.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-08 16:55, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nejau tikai banerī problēma. attieksme. ko bļāva fani, tas ir vienkārsi neiedomājami.
Bļāvieni un mētāšana ar akmeņiem ir salīdzināmas lietas??? WTF? Visu laiku šie "kalnieši" izmanto situāciju savā labā, izliekās, ka ir labi un forši, bet savā stadionā nekautrējas mest ar visu ko uz pretiniekiem, nebaidās dauzīt tos 10x1 kā urlas.

Morālists, ibio

     [+] [-]

, 2009-04-08 18:21, pirms 15 gadiem
massbeat rakstīja: Bļāvieni un mētāšana ar akmeņiem ir salīdzināmas lietas??? WTF? Visu laiku šie "kalnieši" izmanto situāciju savā labā, izliekās, ka ir labi un forši, bet savā stadionā nekautrējas mest ar visu ko uz pretiniekiem, nebaidās dauzīt tos 10x1 kā urlas.

Morālists, ibio
ibio, nomierinies. nevajag te traci rīkot. neviens un neko neteica tādu, kas varētu kautko aizskart.