Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Laudrups varētu kļūt par "Spartak" galveno treneri

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Laudrups varētu kļūt par "Spartak" galveno treneri
Mikaels Laudrups
Foto: AP

Par Maskavas "Spartak" futbola kluba galveno treneri varētu kļūt slavenais Dānijas futbolists Mikaels Laudrups, ziņo sportexpress.ru .

Laudrups ieradās Maskavā piektdienas vakarā, lai apspriestu ar Maskavas kluba vadību viņa iespējamo kļūšanu par "Spartak" galveno treneri. Jau sestdien Laudrups tiksies ar kluba vadību, un, ja abas puses vienosies par visiem nosacījumiem, tad tieši dānis tuvākajās dienās varētu kļūt par komandas galveno treneri.

Savas trenera karjeras laikā Mikaels ir trenējis divus klubus – vietējo "Brondby", kuru viņš vadīja veselas četras sezonas, kā arī Spānijas klubu "Getafe". Tāpat Laudrups ir strādājis par Dānijas izlases galvenā trenera palīgu.

"Spartak" klubam šosezon vietējā čempionātā klājas salīdzinoši slikti, kaut arī komanda atrodas trešajā vietā, no līderiem Kazaņas "Rubin" Maskavas klubs atpaliek jau deviņus punktus.

Izmantotie resursi:
sportexpress.ru