Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kaliničenko pāries uz "Dnipro"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kaliničenko pāries uz "Dnipro"
Maksims Kaliničenko (no kreisās)
Foto: ITAR-TASS

Bijušais Maskavas "Spartak" futbolists Maksims Kaliničenko parakstīs trīs gadu līgumu ar vienu no vadošajiem Ukrainas klubiem "Dnipro".

Atgādināsim, ka pavisam nesen "Spartak" galvenais treneris Staņislavs Čerčesovs paziņoja, ka Kaliničenko un Jegors Titovs neiederas viņa plānos, tādēļ ieteica abiem futbolistiem uzsākt jaunu klubu meklējumus. Kaliničenko ir tuvu tam, lai panāktu vienošanos ar "Dnipro" klubu.

Harkovā dzimušais 29 gadus vecais pussargs Maskavas kluba rindās pavadījis lielāko daļu savas futbolista karjeras, pievienojoties "Spartak" 2000. gadā. Savu futbolista karjeru futbolists, starp citu, uzsāka tieši "Dnipro" kluba sastāvā, aizvadot kluba rindās 45 spēles.

Maksims ir viena no galvenajām personām arī Ukrainas izlasē, kuras sastāvā viņš ir aizvadījis 35 spēles. Viņš piedalījās arī 2006. gada Pasaules Kausa izcīņā. Savu vietu Maskavas kluba pamatsastāvā Maksims zaudēja pēc komandas apkaunojošā zaudējuma ar 1:5 pret "CSKA" futbolistiem. Lai oficiāli pārietu uz Ukrainas klubu, abiem klubiem ir jānokārto tikai formalitātes.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-08-06 14:59, pirms 16 gadiem
Ah..! Varēja labāk uz "Dynamo" , vai "Shahktar"