Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Rekoba varētu parakstīt līgumu ar "Panionios"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rekoba varētu parakstīt līgumu ar "Panionios"
Alvaro Rekoba
Foto: AFP

Grieķijas futbola Superlīgas kluba "Panionios" rindas varētu papildināt slavenais Urugvajas izlases uzbrucējs Alvaro Rekoba, tā ziņo grieķu sporta portāls sportingreece.com .

Rekoba pēdējās desmit sezonas ir pavadījis Itālijā, spēlējot slavenā Milānas "Inter" kluba sastāvā. Pagājušajā sezonā viņš tika izīrēts "Torino" klubam, kura rindās viņš aizvadīja 22 spēles, bet guva tikai vienus vārtus.

Rekoba šobrīd ir brīvais aģents, līdz ar to, viņš var parakstīt līgumu ar kādu no klubiem jebkurā laikā. Tiek paredzēts, ka Alvaro ieradīsies Atēnās svētdien, lai parakstītu līgumu ar "Panionios" uz divām sezonām. Rekoba varētu sezonā varētu saņemt 1,2 miljonus eiro, kļūstot par visu laiku vislabāk apmaksāto "Panionios" spēlētāju.

Grieķu klubs vēl pavisam nesen pārdeva savu uzbrukuma līderi Rafiku Džeburu, kurš pārgāja uz Atēnu "AEK". 32 gadus vecais uzbrucējs Alvaro Rekoba savas karjeras laikā Urugvajas izlasē aizvadījis 69 spēles un guvis 11 vārtus.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  +5 [+] [-]

, 2008-09-05 11:38, pirms 16 gadiem
labs speletajs.. vismaz inter rindas izskatijas ljoti iespadigs...

  +2 [+] [-]

, 2008-09-05 13:15, pirms 16 gadiem
Recoba agraak bija viens no maniem "top" speeleetaajiem.. zheel, ka vinsh tajaa Interaa tik ilgi dirneeja un tik reti dabuja speeleet..

  +1 [+] [-]

, 2008-09-05 17:25, pirms 16 gadiem
Nu jā, ko lai saka. Paninios nav tas labākais grieķu klubs, ja skatāmies uz Olympiacos, Panathinaikos, AEK Athen, Thessaloniki! Bet Recoba ir viens no labākajiem Urugvajas spēlētājiem. Paninios protams labs ieguvums, taču domāju, ka Recoba varēja iet kaut vai uz Panathianaikos. Nu jā, bet Inter patiešām viņam vairs nebija ko darīt. It īpaši ja priekšā ir Adriano, Ibrahimovič, Crespo, Cruz... Veiksmi turpmākajā karjerā!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-06 10:17, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Nu jā, ko lai saka. Paninios nav tas labākais grieķu klubs, ja skatāmies uz Olympiacos, Panathinaikos, AEK Athen, Thessaloniki! Bet Recoba ir viens no labākajiem Urugvajas spēlētājiem. Paninios protams labs ieguvums, taču domāju, ka Recoba varēja iet kaut vai uz Panathianaikos. Nu jā, bet Inter patiešām viņam vairs nebija ko darīt. It īpaši ja priekšā ir Adriano, Ibrahimovič, Crespo, Cruz... Veiksmi turpmākajā karjerā!


Rekoba jau kādu laiciņu atpakaļ nespēlē izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-08 12:52, pirms 16 gadiem
Rekoba bija labs spēlētājs, bet tagad 32 gadu saķumā sākas spēlētāja noriets un ir tikai loģiski, ka viņš ir noslēdzis līgumu ar Grieķijas līgas apm. 5-to spēcīgāko komandu. Vecums nenāk viens - līdz ar to nāk traumas, ātrums arī vairs nav tas, ar pieredzi vien nepietiek! Brīnums, ka neaizgāja uz Milan, tur jau vienmēr satiekas opīši ar pieredzi - F.Inzagi, Maldini u.c.