Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

PSG papildināsies ar balsta pussargu Ugarti un ilggadēju "Real" futbolistu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

PSG papildināsies ar balsta pussargu Ugarti un ilggadēju "Real" futbolistu
Manuels Ugarte. Foto: Pedro Loureiro/Zumapress.com/Scanpix

Žurnālists Fabricio Romāno vēsta, ka Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain" savā rīcībā ieguvusi urugvajiešu futbolistu Manuelu Ugarti, kuru iepriekšējais klubs Lisabonas "Sporting" iepriekš centās pierunāt pievienoties Londonas "Chelsea".

Urugvajiešu balsta pussargs Ugarte jau iepriekš bija vienojies par līgumu ar PSG, tomēr "Sporting" uzstāja uz 22 gadus vecā spēlētāja pievienošanos "Chelsea". Gan PSG, gan "Chelsea" esot gatavi par Ugarti likt galdā 60 miljonus eiro, parīziešiem vēloties noslēgt līgumu līdz 2028. gada vasarai.

Londonas kluba piedāvājums lisaboniešiem bija finansiāli izdevīgāks, jo paredzēja, ka "Chelsea" ne vien samaksās pārejas cenu un bonusus, bet arī uzņemsies veikt solidaritātes maksājumus Ugates jaunatnes komandām un pat iegādāsies "Sporting" kluba akcijas.

Urugvajas valstsvienības pieteikumā Pasaules kausa finālturnīrā bijušais futbolists "Sporting" pārstāv no 2021. gada, šosezon kluba rindās piedaloties 47 spēlēs, kurās veica rezultatīvu piespēli, izpelnījās 16 dzeltenās kartītes un vienu sarkano plāksteri.

Ugarte jau šobrīd atrodoties Parīzē, kur veic medicīniskās pārbaudes. Klubs un futbolists līgumu esot gatavi parakstīt jau šodien.

PSG ir tuvu tam, lai savā rīcībā iegūtu 27 gadus veco labās malas uzbrucēju Marko Asensio, kurš savas karjeras laikā ar Madrides "Real" komandu izcīnījis 17 augstākā līmeņa trofejas: pa trim UEFA Čempionu līgas, "La Liga" meistarsacīkšu, UEFA un Spānijas Superkausu tituliem, četrus FIFA Klubu Pasaules kausa titulus un vienu Spānijas kausu.

PSG līgumu ar Asensio noslēgšot līdz 2027. gada vasarai. Futbolists šosezon "Real" rindās laukumā izgāja 51 spēlē, gūstot 12 vārtus un astoņas reizes rezultatīvi piespēlējot.

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/FabrizioRomano
https://www.lequipe.fr/Football/Act...

  -1 [+] [-]

, 2023-06-05 14:46, pirms 11 mēnešiem
60 miljoni par vienu piespēli???????? Liek man galdā,arī paskraidīšu...gan jau kādam piespēli atdošu

  +1 [+] [-]

, 2023-06-05 15:46, pirms 11 mēnešiem
Balsta pussargam nav prioritate dalīt piespēles, bet gan aizsardzība👈

     [+] [-]

, 2023-06-05 16:18, pirms 11 mēnešiem
Nu viņiem vajadzēja tos pussargus miskastīgi jau bija noskatīties kā Messi gandrīz vai pats sev piespēli taisa. Bet bez Messi vairs nav interesanti.