Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Krievijas Premjerlīga: Gulitam pirmā uzvara, "Spartak" paklūp pret "Kuban"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Krievijas Premjerlīga: Gulitam pirmā uzvara, "Spartak" paklūp pret "Kuban"
Rūds Gulits Čečenijā ticis pie pirmās uzvaras
Foto: ITAR-TASS

Krievijas Premjerlīgā aizvadītas visas 3. kārtas spēles, kurās fiksētas vairākas sensācijas. Punktus zaudēja visas(!) favorītes, tādējādi vairs nav nevienas komandas ar ideālu punktu bilanci. Jau otrais zaudējums pret vidusmēra komandām Maskavas "Spartak", kas šoreiz piekāpās "Kuban".

Cauņa atgriežas, Kļavas "Anzhi" pārsteidz "Rubin"

Latvijas izlases futbolistiem Oskaram Kļavam un Aleksandram Cauņam šī kārta atmiņā paliks ar sēdēšanu uz rezervistu soliņa. Priekš Cauņas arī tas ir sasniegums, jo līdz šim viņš bija traumēts, bet šajā nedēļas nogalē pirmo reizi pierakstījās Premjerlīgā, kaut arī tikai kā neizmantotais rezervists. Viņa "CSKA" šajā kārtā pamanījās nospēlēt 1:1 ar "Krasnodar", pie tam vienībā turpinās traumu epidēmija. Šajā spēlē nelielu savainojumu guva Jevgēņijs Aldoņins, bet tāpat spēlēt nevar Pāvels Mamajevs. Visa mača garumā armijniekiem bija liels pārsvars, bet pievīla realizācija.

Daudz labākā noskaņojumā būs Oskars Kļava ar partneriem. Spēlē pret "Rubin" bija reāla varbūtība, ka beidzot laukumā dosies arī mūsu aizsargs, bet arī šoreiz viņš palika rezervē. Bez viņa laukumā mahačkalieši jau septītajā minūtē pēc Jana Holendas sitiena izvirzījās vadībā, un iegūto pārsvaru noturēja. Vērts pieminēt, ka "Anzhi" ar Roberto Karlosu priekšgalā tie bija pirmie vārti sezonā.

Klūp līderes, Gulitam pirmā uzvara Krievijā

Šī kārta paliks atmiņā ar pamatīgu favorītkomandu izgāšanos. Līgas jaunpienācēja Ņižņijnovgorodas "Volga" savu skatītāju priekšā ar 3:0 sagrāva Maskavas "Dinamo" ar Kevinu Kuranji, Andreju Voroņinu, Igoru Semšovu ierindā. Maskaviešiem jau otrais zaudējums šosezon.

Otrais zaudējums, pie tam atkal ne pret to spēcīgāko komandu Maskavas "Spartak". Pirmajā kārtā apkaunojums tika piedzīvots pret "Rostov" (0:4), bet šoreiz bez īpašiem variantiem tika atzīts "Kuban" pārākums - 1:3. Ļoti vājš starts Valērija Karpina padotajiem. Turpinot tēmu par Krievijas galvaspilsētas vienību neveiksmēm, jāpiemin arī "Lokomotiv" neizšķirts pret rostoviešiem - 1:1. Izlīdzinājumu "Rostov" panāca neilgu laiku pirms cīņas beigām.

Par vienīgajiem čempionāta līderiem kļuvuši Sanktpēterburgas "Zenit" futbolisti, kuri gan nebūs pārāk priecīgi par aizvadītās kārtas rezultātu. Spēlē pret Naļčikas "Spartak" komanda divreiz izvirzījās vadībā, bet pārsvaru nenoturēja, otros vārtus ielaižot 88. minūtē.

Starp kārtas priecīgākajiem večiem būs Rūds Gulits, kura trenētā Groznijas "Terek" beidzot tikusi pie pirmajiem punktiem. Gandrīz 40 minūtes aizvadot maču pret "Tom" vairākumā, pirmajā spēles pusē iekrātais divu vārtu pārsvars tika noturēts - 2:0.

Krievijas Premjerlīga, 3. kārta

SpēleRezultātsVārti
Terek - Tom2:0Maurisio; Tiui (11m)
CSKA - Krasnodar1:1Necids - Pikuščaks
Anzhi - Rubin1:0Holenda
Spartak (N) - Zenit2:2Zahirovičs; Koncedalovs - Keržakovs; Lazovičs
Kuban - Spartak (M)3:1Traore (11m); Kuļiks; Davidovs - Ibsons
Lokomotiv - Rostov1:1Ignatjevs - Grigorjevs
Volga - Dinamo3:0Plešans; Hodžava; Granats (s.v.)
Amkar - Krylya Sovetov1:1Volkovs - Eskobars

Turnīra tabula

KomandaSP
Zenit37
Volga36
Rubin36
Kuban36
Krasnodar35
Rostov34
CSKA24
Lokomotiv34
Spartak (N)34
Amkar34
Anzhi34
Terek33
Dinamo33
Spartak (M)33
Krylya Sovetov21
Tom30

  +5 [+] [-]

, 2011-04-04 21:53, pirms 14 gadiem
Kur tabulā ir TEREK?

  +3 [+] [-]

, 2011-04-04 22:03, pirms 14 gadiem
žetons un visi iespējamie + par TEREK !!!
tiešām apbrīnojama paviršība!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-04-04 22:08, pirms 14 gadiem
Kaut kas tabulā nepareizi?KS divas spēles pārējām komandam trīs.Vai tikai KS-CSKA spēli neatlika un tad arī CSKA vajadzētu būt divam spēlēm.
Un Terek arī "izžujusi"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-04 22:38, pirms 14 gadiem
sandis444 rakstīja: TEREK komanda jāmeklē Čečenijas čempionāta tabulā acimredzot taa tas jasaprot..
Acīmredzot.bet tomēr nē.kļūda izlabota

     [+] [-]

, 2011-04-04 22:41, pirms 14 gadiem
Vispār Volga ir apbraukusi tabulā Rubīnu, jo vārtu attiecība 5:1 (V) pret 4:1 (R)... bet nu sīkums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-04 22:54, pirms 14 gadiem
ACSK nespēlēja iepriekš, sliktā laukuma kvalitātes dēļ.