Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Brazīlietis Marselu pastiprina Grieķijas čempiones ''Olympiacos'' rindas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Brazīlietis Marselu pastiprina Grieķijas čempiones ''Olympiacos'' rindas
Marselu, foto: REUTERS/Susana Vera/Scanpix

Grieķijas futbola čempionāta pēdējo trīs gadu čempione ''Olympiacos'' vakar paziņojusi par brazīlieša Marselu piesaisti, pusēm vienojoties par sadarbību uz gadu ar iespēju to pagarināt vēl uz sezonu. Līdz šim Marselu spēlēja Madrides ''Real'', to pārstāvot kopš 2007. gada.

Šajā starpsezonā tika paziņots, ka ''La Liga'' čempionē Madrides ''Real'' karjeru neturpinās brazīlietis Marselu, kurš to pārstāvēja kopš 2007. gada.

Vakar kļuva zināms, ka 34 gadus vecais futbolists pārcelsies uz Grieķiju, lai karjeru turpinātu ''Olympiacos'' klubā. Puses noslēgušas viena gada līguma ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl vienu sezonu. Bez dalības Grieķijas augstākajā čempionātā ''Olympiacos'' gaidāmajā sezonā piedalīsies arī UEFA Eiropas līgā. Tajā klubs ielozēts G grupā kopā ar tādām vienībām kā ''Qarabag'', ''Freiburg'' un ''Nantes''.

''Olympiacos'' pastāvēšanas vēsturē komanda 47 reizes kļuvusi par Grieķijas augstākās līgas čempioni, pie tam, arī pēdējos trīs gados pēc kārtas. Tāpat tā 28 reizes izcīnījusi Grieķijas kausu. Kluba vēsturē tas spēlējis arī UEFA Čempionu līgā, vairākas reizes kvalificējoties astotdaļfinālam, bet labāko rezultātu sasniedzot 1998./1999. gada sezonā, kad aizspēlējās līdz ceturtdaļfinālam.

Grieķijas čempionāta ievadā ''Olympiacos'' pirmajās divās spēlēs izcīnījusi uzvaru un spēlējusi neizšķirti, pagaidām ieņemot trešo pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.olympiacos.org/2022/09/...

     [+] [-]

, 2022-09-03 14:29, pirms 2 gadiem
PSG viņš noderētu kaut vai maiņā, nebūtu lielais Mbappe līgums būtu labi ja varētu piesaistīt Suarezu,Marcelo,Dani Alves,Thiago Silva( vai citu CB),vidējā līnijā un vārtusargs iztās labi!

     [+] [-]

, 2022-09-03 14:54, pirms 2 gadiem
Vienmēr paliks kā Real Madrid seja. Žēl, ka pirms pensijas kluba leğendām jāvazājas apkārt pa pasauli.

     [+] [-]

, 2022-09-03 17:06, pirms 2 gadiem
Ko tik aatri sho jau noraksta? Reali pec skilla top5 mids