Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Panathinaikos" turpina pastiprināties

Agris Suveizda

"Panathinaikos" turpina pastiprināties
Sebastjans Leto (pa labi)
Foto: AFP

Grieķijas otrais spēcīgākais klubs "Panathinaikos" ieguvusi jau trešo spēlētāju šovasar. Šoreiz klubu pastiprinājis bijušais "Liverpool" argentīniešu pussargs Sebastjans Leto.

Grieķijas klubs "Panathinaikos' un Anglijas Premjerlīgas vienība "Liverpool" panākuši vienošanos par argentīniešu pussarga Sebastjana Leto pievienošanos leģendārajam grieķu klubam, teikts "Liverpool" oficiālajā mājaslapā. Darījuma detaļas netiek izpaustas, taču tiek lēsts, ka Anglijas klubs saņems 2,1 miljonu eiro (aptuveni 1,3 miljoni sterliņu mārciņu).. Līgums tiks noslēgts uz četrām sezonām, un argentīnietis gadā saņems aptuveni 700 tūkstošus eiro

Tādējādi tas ir jau trešais nopietnais pastiprinājums "Panathinaikos" šovasar. Klubs par astoņiem miljoniem iegādājās Marseļas "Olympique" uzbrucēju Džibrilu Sisē, kā arī viņam pievienojās Grieķijas izlases un bijušais Lisabonas "Benfica" pussargs Kostas Katsuranis.

Sebastjans Leto, kuram ir tikai 22 gadi, savu profesionālo karjeru uzsācis Argentīnas vienībā "Lanus", bet pirms diviem gadiem pievienojās "Liverpool (pārejas summa bija 1,85 miljoni sterliņu mārciņu), taču sastāvā iekļūt nespēja, un pagājušajā sezonā tika izīrēts Pirejas "Olympiakos". Tādējādi Leto pārcēlies uz "Olympiakos" niknāko konkurenti "Panathinaikos".

Izmantotie resursi:
lequipe.fr.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-07-02 13:55, pirms 15 gadiem
Grieķijas "Real"

  +1 [+] [-]

, 2009-07-02 15:27, pirms 15 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: Lieliski! Panathinaikos laikam Anglijā spēlē
kapeec ?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-02 16:36, pirms 15 gadiem
Cik lasīju Liverpool saņēma 3 miljonus mārciņu par Leto...