Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

NBA superzvaigzne Adetokunbo un "Predators" rekordists Fošberjs iegūst MLS kluba akcijas

Agris Suveizda

NBA superzvaigzne Adetokunbo un "Predators" rekordists Fošberjs iegūst MLS kluba akcijas
Jannis Adetokunbo. Foto: AP/Scanpix

MLS futbola klubs "Nashville SC" pavēstījis, ka grieķu basketbolisti Adetokunbo un zviedru hokejists Fīlips Fošberjs kļuvuši par kluba mazākumīpašniekiem.

2017. gada decembrī dibinātais Nešvilas futbola klubs pieder amerikāņu uzņēmējam Džonam Ingremam, taču tam arī netrūkst virknes pazīstamu mazākumīpašnieku. Starp akciju turētājiem ir arī, piemēram, pazīstamā aktrise Rīza Viterspūna un NFL spēlētājs Deriks Henrijs, bet šodien mazākumīpašnieku pulku papildinājušas vēl piecas personas – Grieķijas basketbolisti Jannis Adetokunbo, Kostass Adetokunbo, Tanasis Adetokunbo un Alekss Adetokunbo, kā arī zviedru hokejists Fīlips Fošberjs. Vienošanās detaļas netiek izpaustas.

No šā kvinteta pazīstamākais, protams, ir Jannis Adetokunbo, kurš 2021. gadā kļuva par NBA čempionu un finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, divreiz ir atzīts par regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju un septiņreiz piedalījies Zvaigžņu spēlēs. Savukārt 2012. gadā ar 11. numuru draftētais Fošberjs visu NHL karjeru pavadījis tieši Nešvilā. Šosezon viņš 50 spēlēs sakrājis 42 (19+23) punktus, bet karjeras 616 spēlēs izcēlies ar 511 (239+272) punktiem. Zviedrs ir "Predators" visu laiku labākais vārtu guvējs (239), uzvaras vārtu guvējs (43) un hat-trick autors (8).

"Nashville" aizvada ceturto MLS sezonu un to sāka ar uzvaru savā laukumā pār "New York" (2:0). Uzvaras vārtus guva ASV izlases pamatsastāva aizsargs Vokers Zimermans, bet pārsvaru dubultoja kanādiešu uzbrucējs Džeikobs Šafelsburgs. Pagājušajā sezonā "Nashville" ieņēma piekto vietu Riewtumu konferencē un izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0:1 piekāpās Losandželosas "Galaxy".

Izmantotie resursi:
https://www.nashvillesc.com/news/fi...

  +2 [+] [-]

, 2023-03-02 20:23, pirms 2 gadiem
Labs ieguldījums.
Ne tā kā Useins Bolts, ieliek 12,8 miljonus "investīcijās" un "gatavs".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2023-03-02 23:07, pirms 2 gadiem
Es nezinu, esmu esporta lasitajs pirms shis autors, neziny cik ilgi veel iztureshu shitos autistiskos uzvardus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-03-03 09:09, pirms 2 gadiem
Es vienu nevaru saprast kā viena portāla ietvaros var būt gan Fošberjs, gan Cicips, Ērvings un sazin kas vēl. Ja jau censties rakstīt uzvārdus maksimāli tuvu oriģinālam tad jau visus, tā it kā loģiski būtu.

     [+] [-]

, 2023-03-03 15:48, pirms 2 gadiem
fošberjs - ko tu klaunam padarīsi