Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" sāk ar uzvaru

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Olympiacos" sāk ar uzvaru
"Olympiacos" futbolisti
Foto: AFP

Grieķijas futbola Superlīgā pirmajā kārtā nekādi parsteigumi nav notikuši, tādējādi visi galvenie favorīti izcīnījuši uzvaras, tai skaitā arī "Olympiacos" un "AEK".

Centrālajā pirmās kārtas spēlē tikās "AEK" un "Panathinaikos". Spēle izvērtās patiešām interesanta, un abām komandām bija vairākas iespējas gūt vārtus. Rezultātu mača 20. minūtē atklāja mājinieki "AEK", kad precīzs bija Edinjo. "Panathinaikos" uzreiz metās atspēlēties, taču gūt vārtus neizdevās. 45. minūtē mājinieki ar 11 metru soda sitienu guva vēl vienus vārtus.

Otrajā puslaikā viesi sāka spēlēt arvien aktīvāk, piespiežot mājiniekus kļūdīties, taču vārtus gūt nespēja ļoti ilgi, tas izdevās tikai 90. minūtē, kad precīzs bija Karaguniss. Spēle tā arī noslēdzās ar rezultātu 2:1.

Ne bez pūlēm, pirmo uzvaru izcīnīja pašreizējie čempioni "Olympiacos", kuri tikai otrajā puslaikā prata atspēlēties mačā ar "Tripolis" futbolistiem. 45. minūtē tieši "Tripolis" izvirzījās vadībā, bet "Olympiacos" ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet gūstot trīs vārtus, arī uzvarēja – 3:1.

Pirmās kārtas rezultāti

PārisRezultāts
Panthrakikos – Ergotelis 1:2
OFI – PAOK 0:2
Olympiacos – Tripolis 3:1
Aris – Levadiakos 2:0
Panionios – Xanthi 0:1
Iraklis – Panserraikos 1:2
Larissa – Thrasivoulos 3:0
AEK – Panathinaikos 2:1

Izmantotie resursi:
uefa.com