Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ronaldu apstiprina palikšanu Saūda Arābijā: "Ar laiku tā var kļūt par Top 5 līgu pasaulē"

Agris Suveizda

Ronaldu apstiprina palikšanu Saūda Arābijā: "Ar laiku tā var kļūt par Top 5 līgu pasaulē"
Krištianu Ronaldu. Foto: AFP/Scanpix

Saūda Arābijas Profesionālā futbola līga publicējusi nelielu videointerviju ar divīzijas spilgtāko zvaigzni Krištianu Ronaldu, kurš neilgi pēc sezonas beigām paziņojis, ka grasās turpināt pārstāvēt "Al Nassr". Viņam ir spēkā līgums līdz 2025. gadam.

"Esmu šeit laimīgs, vēlos turpināt šeit un arī turpināšu šeit," pauda 38 gadus vecais portugālis, kura sakarā netrūkst baumu par iespējamo atgriešanos Eiropā un pāreju uz Saūda Arābijas naudu ieguvušo Ņūkāslas "United", kas kvalificējās Čempionu līgai.

"Līga ir ļoti laba, ļoti konkurētspējīga. Mana komanda šo 5-6 mēnešu laikā ir ļoti augusi – progresējušas ir visas komandas, šeit ir ļoti labi arābu spēlētāji. Nedaudz jāuzlabo infrastruktūra, tiesneši, VAR sistēmas kvalitāte, bet, ja tiks darīts viss, ko līga vēlas paveikt tuvāko piecu gadu laikā, tā var kļūt par vienu no piecām vadošajām līgām pasaulē," uzskata Ronaldu, kurš arī izcēla Rijādas restorānu piedāvājumu. Saūda Arābijā milzu piedāvājumus nākamajai sezonai saņēmuši arī tādi spēlētāji kā Lionels Mesi un Karims Benzemā. Spānijas laikraksts Marca gan ziņo, ka Benzemā ir nolēmis palikt Madridē.

Ronaldu pēc konflikta ar "Manchester United" kā brīvais aģents devās uz Saūda Arābiju un jaunajā līgā debitēja ar 14 vārtiem 16 spēlēs. "Al Nassr" gan palika bez trofejām – zaudējums Superkausā, pusfināls kausā un otrā vieta līgā. "Ierodoties biju gaidījis, ka kaut ko izcīnīsim jau šajā sezonā, taču tā futbolā gadās, ka ne viss nāk uzreiz. Jāstrādā, lai tas notiktu nākamsezon", sacīja Ronaldu, kura klubam arī vēl būs jācīnās par tikšanu Āzijas Čempionu līgas grupu turnīrā. Saūda Arābijas kausa spēlē Ronaldu saņēma dzelteno kartīti no Andra Treimaņa.

Līdz Ronaldu debijas kārtai "Al Nassr" ar 30 punktiem 13 spēlēs bija līgas vadībā, par diviem punktiem apsteidzot "Al Ittihad", taču atlikušajā sezonas daļā "Al Ittihad" izcīnīja 44 no 51 punkta un "Al Nassr" nepietika ar 11-4-2 bilanci. Ronaldu šajā nogrieznī bija rezultatīvākais komandas spēlētājs, bet ar deviņiem vārtiem sekoja brazīlietis Taliska, kurš ir spēlējis arī Lisabonas "Benfica" un Stambulas "Besiktas". "Al Nassr" arī veica treneru maiņu – atbrīvotā francūža Rudi Garsijas vietā stājās horvāts Dinko Jeličičs.

  +2 [+] [-]

, 2023-06-01 23:04, pirms 11 mēnešiem
Ķīna arī ar savu naudu solīja top 5 līgu pasaulē 😂
Pirms Ronaldo Al Nassr bija pirmajā vietā- atnāca Ronaldo, zaudēja pirmo vietu. Domājiet paši, vai Ronaldo dod tādu labumu komandai, ne pa velti United un Portugāles izlasē viņu sēdināja uz beņķa. Tagad viņš saprot, ka vairāk nevelk un paliek kamieļu līgā.

  +3 [+] [-]

, 2023-06-01 23:07, pirms 11 mēnešiem
Ronaldo ļoti labi parādija kā vajag pacelt komandu no pirmās vietas
Skaidri redzams, ka karjerā ir tik smags kritums, gan jau pašam ir grūti noticēt tam. United viņš izgāzās pamatīgi. Ronaldo jau ļoti ilgi nav top 20 spēlētājs pasaulē.

  +6 [+] [-]

, 2023-06-01 23:24, pirms 11 mēnešiem
Praktiski virsraksts varēja būt "Ronaldu paliek dēļ naudas". Tas tak ir neprāts kādu naudu viņam maksāt un var saprast viņu. Priekš kam spēlēt kkādā Eiropas komandā, kur visu laiku kritizē, sēdina uz beņķa, maksā 5 milj, bet šeit tu kā šeihs, visi ciena

  +3 [+] [-]

, 2023-06-01 23:45, pirms 11 mēnešiem
"Ar laiku tā var kļūt par Top 5 līgu pasaulē"...
finansu ziņā noteikti...

sportiskajā ziņā pat aiz ASV...

  +1 [+] [-]

, 2023-06-02 09:11, pirms 11 mēnešiem
"Ar laiku tā var kļūt par Top 5 līgu pasaulē"

Pēc 100 gadiem. Kam interesē lupatgalvu līga, kurā brauc spēlēt pensionāri, kam vairs nav vietas Eiropā? Par Ķīnu līdzīgi runāja, bet mākslīgi nav iespējams panākt to, ko var panākt ar futbola kvalitāti un gudru mārketingu.

     [+] [-]

, 2023-06-02 09:24, pirms 11 mēnešiem
Ko tad viņiem ir jāapsteidz? Vāciju vai Franciju, kuras nav ļoti iekārojamas

     [+] [-]

, 2023-06-02 10:11, pirms 11 mēnešiem
cobham rakstīja: Praktiski virsraksts varēja būt "Ronaldu paliek dēļ naudas". Tas tak ir neprāts kādu naudu viņam maksāt un var saprast viņu. Priekš kam spēlēt kkādā Eiropas komandā, kur visu laiku kritizē, sēdina uz beņķa, maksā 5 milj, bet šeit tu kā šeihs, visi ciena
kamieļu pavēlnieks

     [+] [-]

, 2023-06-02 13:41, pirms 11 mēnešiem
R101 rakstīja: Ronaldo ļoti labi parādija kā vajag pacelt komandu no pirmās vietas
Skaidri redzams, ka karjerā ir tik smags kritums, gan jau pašam ir grūti noticēt tam. United viņš izgāzās pamatīgi. Ronaldo jau ļoti ilgi nav top 20 spēlētājs pasaulē.
United pirmaja sezona vins nevis izgazas, bet kluva par parliecinosi rezultativako speletaju un vairakas speles vilka komandu uz prieksu un iesita svarigus vartus - ta nav izgasanas speletajam tada vecuma. Otraja sezona notika tragedija gimene vasara, kas nelava sagatavoties sezonai kartigi, morali iedragaju vinu un tadejadi izkrisana no pamatsastava, domstarpibas ar jaunajiem treneriem un kopuma slikta forma lika pirmo reizi pa gandriz 20 gadiem izkrist no topa. Nevis ka tu raksti jau ilgi, bet es teiktu ir precizi gads kops vins vairs nav pasa virsotne. Es joprojam ticu, ka var atgut formu un tik laba Eiropas komanda, tiesa gan ne spelejot pirmo vijoli, bet ari samierinoties ar solinu reizem.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-02 14:36, pirms 11 mēnešiem
" Krištianu Ronaldu uz Saūda Arābiju aicina arī citas pasaules futbola zvaigznes " ...

izskatās, ka CR38 paliek garlaicīgi...
apnicis tik ēzeļus un kamieļus izklaidēt...

     [+] [-]

, 2023-06-02 16:08, pirms 11 mēnešiem
Top5 🤣
Labi, varbūt pēc daudziem gadiem