Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Obamejangs bez transfēra maksas pievienosies "Barcelona"

Rolands Eliņš

Obamejangs bez transfēra maksas pievienosies "Barcelona"
Pjērs Emeriks Obamejangs. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Futbola klubs Londonas "Arsenal" piekritis, ka Gabonas uzbrucējs Pjērs Emeriks Obamejangs bez transfēra maksas pievienojas "Barcelona".

Pjērs Emeriks Obamejangs nav spēlējis "Arsenal" sastāvā kopš decembra, kad disciplīnas pārkāpumu dēļ zaudēja komandas kapteiņa statusu. Obamejangs toreiz pārāk vēlu atgriezās no sava izbrauciena uz ārzemēm, kas izraisīja kluba vadības neapmierinātību.

Obamejangs šajās dienās bija ieradies Spānijā, taču tika vēstīts, ka viņa pāreja uz "Barcelona" esot izjukusi finansiālo apsvērumu dēļ. Taču transfēru loga beigās tomēr panākta vienošanās, ka Obamejangs kļūs par "Barcelona" spēlētāju, turklāt atstās "Arsenal" bez transfēra maksas.

Obamejangam gan vēl jāiziet medicīniskās pārbaudes "Barcelona" sastāvā. Jāatgādina, ka nesen viņš veselības problēmu dēļ priekšlaicīgi atstāja Gabonas izlasi Āfrikas Nāciju kausa izcīņā, taču vēlāk veiktās pārbaudes liecināja, ka viņš varēs atgriezties laukumā.

32 gadus vecais Obamejangs "Arsenal" pievienojaš 2018. gadā, veicot 56 miljonu mārciņu vērtu (vairāk nekā 60 miljoni eiro) pāreju no Dortmundes "Borussia". Londonas kluba sastāvā 163 spēlēs viņš guva 92 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-01 07:15, pirms 3 gadiem
Nu nezinu, kas šeit tiek slēpts. Spēlētājs ar vismaz 40 miljonu vērtību tiek atdots pa brīvu. Ja ir info padalies.

     [+] [-]

, 2022-02-01 09:17, pirms 3 gadiem
Atdots , lai tiktu vaļā no paša un lielās algas.

     [+] [-]

, 2022-02-01 09:28, pirms 3 gadiem
Dīvains transfērs priekš abām komandām.

     [+] [-]

, 2022-02-01 09:31, pirms 3 gadiem
Nav nozīmes par brīvu vai kas slēpjas tajā transfērā Arsenal ieguvēji jebkurā gadījumā!

     [+] [-]

, 2022-02-01 10:21, pirms 3 gadiem
draudinsh rakstīja: Nu nezinu, kas šeit tiek slēpts. Spēlētājs ar vismaz 40 miljonu vērtību tiek atdots pa brīvu. Ja ir info padalies.
mega alga. Ja reiz attiecības ar klubu (Arsenal) tur sagāja grīdā, tad tikai loģiski ka grib tikt no viņa algas vaļā. Tas līgums ko pirms pāris gadiem ar Arsenal noslēdza bija tuvu 300k nēdēļā (ja ne pāri tam) uz diezgan ilgu laiku, jau tobrīd likās dīvaini, ka iedeva tādu piķi čalim, kuram tūlīt jau 30.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-01 10:35, pirms 3 gadiem
Līgums ar Barcu uz 6mēnešiem,ar iespēju pagarināt vēl uz gadu.Nekāda riska no Barcas puses,uzbrucēju vajadzēja kā ēst,tagad ir variācijas iespējas,nevis tikai De Jongu kā torni priekšā spēlēt.

     [+] [-]

, 2022-02-01 12:48, pirms 3 gadiem
ventilators rakstīja: mega alga. Ja reiz attiecības ar klubu (Arsenal) tur sagāja grīdā, tad tikai loģiski ka grib tikt no viņa algas vaļā. Tas līgums ko pirms pāris gadiem ar Arsenal noslēdza bija tuvu 300k nēdēļā (ja ne pāri tam) uz diezgan ilgu laiku, jau tobrīd likās dīvaini, ka iedeva tādu piķi čalim, kuram tūlīt jau 30.
Bet Auba tomer top, top uzbrucejs un 30 gadi vel nav tik daudz un pie si briza cenam un algam nav nemaz tik loti parsteidzosi, manuprat.
Sobrid palaida pa brivu vala, laikam loti nopietns konflikts iekseji. Nekur gan nav info, ko tiesi Auba nogrekojas...

Jebkura gadijuma lielisks darijums prieks Barcas

     [+] [-]

, 2022-02-01 14:51, pirms 3 gadiem
Palaiž tgad prom Obemejangu pa brīvu prom
Šajā logā uzbrucēju nenopērk
Vienīgie pirkumi ir vārtu sargs (lietuvietis) kas būs vasarā tikai un viens jauns aizsargs un tas arī no vasaras būs piejams

šis tiešām ir drausmīgs tranfēra logs