Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" bez Karagera aptuveni trīs mēnešus

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Liverpool" bez Karagera aptuveni trīs mēnešus
Džeimijs Karagers
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" spēlētājam Džeimijam Karageram nāksies apmēram trīs mēnešus iztikt bez futbola – aizsargs komandas pēdējā mačā guvis pleca traumu.

"Liverpool" svētdien ar 1:2 mača galotnē piekāpās "Tottenham Hotspur", zaudējot ne tikai spēli, bet arī pamatsastāva centra aizsargu. Džemijs Karagers 86. minūtē bija spiests pamest laukumu pleca savainojuma dēļ. Medicīniskās pārbaudes vēstījušas, ka plecs ir izmežģīts un, lai savestu to kārtībā, nepieciešama operācija. Tiek prognozēts, ka tas liegs Karageram spēlēt aptuveni 12 nedēļas, tātad – trīs mēnešus.

"Man šīs nedēļas beigās tiks veikta operācija," Karagers vēsta kluba oficiālajai mājaslapai. "un nāksies izlaist aptuveni 12 nedēļas. Es gribētu atgriezties laukumā ātrāk, taču man būs jābūt drošam, ka to tiešām varu. Šis laiks varētu būt februāra beigās vai marta sākumā. Negūstu savainojumus bieži, un par to jābūt pateicīgam, bet tagad laikam tas man atspēlējās. Taču esmu drošs, ka sezonas beigās, kad citi spēlētāji jau būs paguruši, es būšu pilnībā gatavs cīnīties."

Karagers "Liverpool" kluba lazaretē pievienojies pussargam Stīvenam Džerardam un citam aizsargam Danielam Ageram. 32 gadus vecā futbolista nespēlēšana padara Liverpūles kluba aizsardzības centru visai nabadzīgu.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2010-11-30 20:42, pirms 13 gadiem
Nu tagad Liverpool būs vēl grūtāk. Šajā sezonā nu pagalam nesekmējas. Sniegums stipri viduvējs, kā arī aizsardzības un vidējās līnijas balstiem abiem traumas. Savā ziņā arī žēl komandu. Spiediens uz Hodžsonu pieaug ar katru dienu...
Slēpts komentārs: Kurzemes Patriots

  +3 [+] [-]

, 2010-11-30 21:02, pirms 13 gadiem
Tātad centrā kādu laiciņu spēlēs Škrtel un Kyrgiakos.
Ja domā par nākotni, tad savas iespējas parādās Wilson un Kelly (jau ir spēlējis Johnson un Carra vietā), vēl varbūt no īres var atsaukt Ayala - nav ļaunuma bez labuma, jo Carra arī nav mūžīgs.
No šīs sezonas tāpat nekas liels nav gaidāms - lielākais ieguvums būtu patriekt Uncle Woy ar savu mid-table filosofiju.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-30 21:30, pirms 13 gadiem
Es beidzot gribu pamosties no šī murga, kas velkās jau 4. mēnesi.
Jap. Gribu redzēt Danny Wilsonu beidzot darbībā.
4dien viņam būs debija pret Steaua. Kā arī Aggeram drīz jābūt ierindā

     [+] [-]

, 2010-11-30 22:39, pirms 13 gadiem
Unreal! Neteikshu rupji,bet pateikshu ka buus "interesants" Liverpool sniegums tuvaakajaa laikaa!

     [+] [-]

, 2010-12-01 01:26, pirms 13 gadiem
māzāk OG pool būs