Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" un "Everton" panāk vismaz 57,8 miljonus vērtu vienošanos par Rišarlisonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Tottenham" un "Everton" panāk vismaz 57,8 miljonus vērtu vienošanos par Rišarlisonu
Rišarlisons. Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubiem Londonas "Tottenham Hotspur" un Liverpūles "Everton" izdevies panākt vienošanos par brazīliešu uzbrucēja Rišarlisona pāreju. Darījuma summa ir vismaz 57,8 miljoni eiro.

25 gadus vecais Rišarlisons, kurš Brazīlijas izlases sastāvā izcēlies ar 14 vārtiem, "Everton" rindās spēlēja kopš 2018. gada. Aizvadītajā sezonā viņš 33 mačos izcēlās ar 11 vārtiem, būdams komandas līderis. Vienībai sezona gan izvērtās pagalam nesekmīga, tikai par četru punktu tiesu izglābjoties no izkrišanas un Premjerlīgā finišējot 16. vietā.

Nākamajā sezonā Rišarlisons spēlēs "Tottenham" rindās, un darījuma pamata summa ir 57,8 miljoni eiro jeb 50 miljoni britu mārciņu, taču vienošanās ietver arī bonusus. Vakar futbolists vienojās par ilgtermiņa līgumu ar jauno komandu, un atlicis tikai pēdējais solis – medicīniskās pārbaudes.

"Tottenham" sezonu pabeidza ceturtajā vietā, tādējādi garantējot dalību Čempionu līgā. Jūnija vidū par 29 miljoniem eiro tika nopirkts centra pussargs Īvs Bisumā (iepriekš "Brighton"), bet par brīvu uz Londonu pārcēlušies Ivans Perišičs ("Inter") un vārtsargs Freizers Fosters ("Southampton").

     [+] [-]

, 2022-06-30 13:31, pirms 2 gadiem
...vēl Minamino no Liverpool uz Monaco