Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gorkša treneris: "Tiesneši pieļāva milzīgu kļūdu"

Andrejs Siliņš

Gorkša treneris: "Tiesneši pieļāva milzīgu kļūdu"
Braiens Makdermots
Foto: AFP/Scanpix

Pēc neizšķirta (2:2) Anglijas Premjerlīgas spēlē pret "Newcastle United" latviešu aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā futbola kluba "Reading" galvenais treneris Braiens Makdermots bija sašutis par šādu gala iznākumu, norādot uz tiesneša kļūdu otro vārtu zaudējumā.

"Esmu pilnībā iztukšots, jo bijām pelnījuši uzvarēt šajā mačā," sacīja Makdermots. "Reading" atradās vadībā un nebija tālu no pirmās uzvaras izcīnīšanas Premjerlīgā, taču 83. minūtē Demba Bā apspēlēja Kasparu Gorkšu un guva vārtus... ar roku! Soģi pārkāpumu neredzēja, un mačs noslēdzās neizšķirti. "Kad paskatīsieties Dembas Bā vārtu guvumu vēlreiz, redzēsiet, ka tiesnesis pieļāva milzīgu kļūdu. Bumba jau lidoja garām, bet vārtu guvējs ar roku to iesita vārtos. Tā ir acīm,redzama kļūda."

Kopumā ar komandas sniegumu Makdermots gan bija apmierināts: "Spēlējām fantastiski, šī ir mūsu komandas identitāte. Spēlējām labi un pat pie 2:2 mums bija iespējas. Domāju, ka [pretinieku treneris] Alans Perdjū var būt laimīgs par punktu."

Tāds viņš arī bija un atzina, ka bumba skārusi Bā roku otro vārtu gūšanas brīdī. "Nevaram ieiet savā ritmā šosezon un nespēlējam tikpat pilnvērtīgi kā pagājušajā sezonā. Nedrīkstam paļauties uz komandas garu vienmēr." Ņūkāslas treneris arī atzina, ka "Reading" būtu pelnījusi neizkrist no Premjerlīgas.

Izmantotie resursi:
BBC

  -2 [+] [-]

, 2012-09-29 23:04, pirms 12 gadiem
Šī arī ir acīmredzama kļūda -> Tā ir acīm,redzama kļūda

     [+] [-]

, 2012-09-29 23:06, pirms 12 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2012-09-29 23:39, pirms 12 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2012-09-30 00:39, pirms 12 gadiem
Premjerlīgā tiesneši šosezon traki brauc auzās. Esmu priecīgs par katru punktu, ko zaudē MU, bet šodien viņiem divas, ja ne pat visas trīs reizes netika piešķirts stabils vienpadsmitnieks. Gandrīz katrā spēlē, ko redzu šosezon, ir vismaz viena rupja tiesnešu kļūda, kura iespaido rezultātu. Bet redzu maksimms 2 spēles no katras kārtas. Bail pat iedomāties kāds tas kļūdu skaits ir visās spēlēs kopā.

  -1 [+] [-]

, 2012-09-30 05:52, pirms 12 gadiem
eziitis rakstīja: Premjerlīgā tiesneši šosezon traki brauc auzās. Esmu priecīgs par katru punktu, ko zaudē MU, bet šodien viņiem divas, ja ne pat visas trīs reizes netika piešķirts stabils vienpadsmitnieks. Gandrīz katrā spēlē, ko redzu šosezon, ir vismaz viena rupja tiesnešu kļūda, kura iespaido rezultātu. Bet redzu maksimms 2 spēles no katras kārtas. Bail pat iedomāties kāds tas kļūdu skaits ir visās spēlēs kopā.
Ar to ari futbols ir ipas kad komanda var zaudet/vinet delj vien cilveka lemuma. Esam 21 gadsimta a futbols jau projam tiek spelets 19 gs. Mans skiet jau sen nav tada sporta veida kur moderna tehnologija nakusi palidzet noskaidrot pelnitus uzvaretajus, protams iznemums futbols, kadam vis tas ir izdevigi!

  -1 [+] [-]

, 2012-09-30 10:52, pirms 12 gadiem
Man gan šis tiesnešu faktors ļoti patīk. Vismaz ja tavējie zaudē ir kāds, ko vainot