Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Austrijas izlases treneris Rangniks nepaliks Mančestras ''United'' kā konsultants

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Austrijas izlases treneris Rangniks nepaliks Mančestras ''United'' kā konsultants
Ralfs Rangniks. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' pavēstījusi, ka pagaidu treneris Ralfs Rangniks neturpinās darbu komandā konsultanta amatā, jo kļuvis par Austrijas valstsvienības galveno treneri.

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' šodien oficiāli paziņojusi, ka konsultanta amatā vienībā nepaliks Ralfs Rangniks, kurš pēc Ūle Gunnara Sulšēra atlaišanas tika iecelts par pagaidu galveno treneri ar iespēju, ka pēc sezonas speciālists turpinās darbu Mančestrā kā konsultants.

Tomēr tas nenotiks, jo iepriekš Rangniks tika nozīmēts par jauno Austrijas izlases galveno treneri, pusēm parakstot līgumu uz divām sezonām. Austrijas izlases trenera amats kļuva vakants, kad pēc nekvalificēšanās 2022. gada Pasaules kausa izcīņai no trenera pienākumiem atkāpās Franko Foda.

''Vēlamies pateikties Ralfam Rangnikam par paveikto darbu pagaidu trenera amatā pēdējo sešu mēnešu laikā. Abpusēji vienojoties, Ralfs turpinās koncentrēt savu uzmanību tikai Austrijas izlases galvenā trenera amatam un Mančestrā nepaliks kā konsultants. Novēlam Rangnikam visu to labāko,'' teikts ''United'' izplatītajā paziņojumā.

Mančestras ''United'' Premjerlīgas sezonu noslēdza sestajā vietā un nākamajā sezonā tā spēlēs UEFA Eiropas līgā. Par vienības jauno galveno treneri iecelts Eriks ten Hags, bet Rangnika vadītā Austrijas izlase jau jūnijā sāks UEFA Nāciju kausa jauno sezonu A līgas 1. grupā, kur tai jācīnās pret Francijas, Dānijas un Horvātijas valstsvienībām.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...

     [+] [-]

, 2022-05-29 18:20, pirms 2 gadiem
Ko Ralfs Ragniks negrib konsultēt Manchesteras United! Ļoti labs futbola klubs. Liekas Latvijà daudzi grib konsultēt tieši Manchesteras United.

     [+] [-]

, 2022-05-29 23:44, pirms 2 gadiem
konsultants ibio .. runāt jau mēs visi mākam .. bet kad bija jādara, tad čiks vien bija