Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džerards: ""Liverpool" var uzvarēt Premjerlīgā"

Andris Mednis
Andris Mednis

Džerards: ""Liverpool" var uzvarēt Premjerlīgā"
Stīvens Džerards
Foto: AFP/Scanpix

"Liverpool" kapteinis Stīvens Džerards nepiekrīt bijušā Anglijas izlases trenera Svena Jorana Ēriksona apgalvojumam, ka, ja Džerards vēlas izcīnīt Anglijas Premjerlīgas uzvarētāja titulu, viņam vajadzētu pamest savu pašreizējo klubu.

"Liverpool" vasarā nomainīja galveno treneri, noslēdzot līgumu ar bijušo "Swansea" galveno treneri Brendanu Rodžersu, uzsākot kārtējo komandas pārbūvi. Vienības kapteinis Džerards ir pārliecināts, ka jaunā trenera vadībā "Liverpool" ir spējīga uzvarēt jebkurā turnīrā, kurā piedalās. "Mēs saprotam to, ka iepriekšējā sezonā pabeidzām Premjerlīgas turnīru tikai astotajā vietā. Tomēr komanda sasniedza divu kausa turnīru finālus, un tas nozīmē, ka esam spējīgi atsevišķā spēlē uzvarēt jebkuru pretinieku".

Kopš Džerards sāka savu futbolista karjeru "Liverpool" klubā 1998.gadā, Brendans Rodžerss ir jau sestais komandas galvenais treneris. "Protams tagad ir citādi. Katrs jauns treneris ierodas ar jaunām idejām un izmaiņām komandas spēlē. Bet tās nav kardinālas pārmaiņas, kuras šobrīd cenšas ieviest Rodžerss. Viņš ir eiropejiska futbola stila piekritējs, vēlas, lai mēs vairāk pieturam bumbu, bet ja to zaudējam, tad jādara viss, lai pēc iespējas ātrāk bumbu atgūtu savā kontrolē".

Džerards ir optimistisks par komandas izredzēm: "Ja mēs visi vairāk koncentrēsimies darbam kluba labā, mēs noteikti sasniegsim augstākus rezultātus nekā iepriekšējā sezonā. Es pats vienmēr uztveru katru nākamo spēli kā jaunu izaicinājumu un ceru, ka pirms beigšu savu spēlētāja karjeru, man izdosies īstenot savu sapni uzvarēt Anglijas Premjerlīgā!".

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

  -3 [+] [-]

, 2012-08-28 21:42, pirms 12 gadiem
Sorry,čempionu tituls jau rezervēts Chelsea
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-28 21:49, pirms 12 gadiem
Ticat vai nee, bet sajuuta ka Swansea bus pat bus augstak tabulaa neka Arsenal vai Liverpoole

  -3 [+] [-]

, 2012-08-28 21:56, pirms 12 gadiem
PokerKingsy rakstīja: Ticat vai nee, bet sajuuta ka Swansea bus pat bus augstak tabulaa neka Arsenal vai Liverpoole
Tiklīdz tā tava Swansea sastapsies ar komandu no top 5 visi tie sapņi pazudīs kā nebijuši. Katru sezonu parādās kāda šitāda komanda ar labu sezonas sākumu, bet beigas visiem zināmas
Ja Liverpool daudz punktus nepakāsīs pret lejasgala komandām tad3niekā var tikt, jo pret top komandām nospēlē parasti cienījami.

  +4 [+] [-]

, 2012-08-28 21:58, pirms 12 gadiem
ļoti ļoti ļoti ļoti novēlu. Džerards vien manās acīs kļuvis par īstu veci un Eng futbola leģendu.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-28 22:01, pirms 12 gadiem
Anglijā ir runas, ka Volkots nav piekrits jaunam kontraktam un ir ziņas, ka uz Liverpooli vai City.

  +5 [+] [-]

, 2012-08-28 22:33, pirms 12 gadiem
Njā, jāpiekrīt ka L-pūle atsevišķā spēlē var cīnīties ar jebkuru pretinieku, bet nedomāju ka viņiem pa spēkam izcīnīt EPL titulu..

  +5 [+] [-]

, 2012-08-28 22:44, pirms 12 gadiem
Nu vispār jau Swansea arī iepriekšējā sezonā solija grūtu dzīvi Premjerlīgā, bet nekāda vaina, vismaz savā laukumā spēlēja ļoti labi un pat uzvarēja topošos čempionus. Laudrups iegādājās Mičū, kurš apbrīnojami labi iekļāvies sastāvā. Izskatās ka Sinklēra pāreja uz City arī nojukusi. Tā ka nav nekāda pamata domāt, ka pēkšņi kādam no top5 klubiem pēkšņi šosezon pret Swansea būs viegla pastaiga, īpaši jau izbraukumā. Kaut gan protams, pēc 2 kārtām prognozēt Swansea augstāk par Pool un Arsenal sezonas beigās ir pāragri.

Bet Džerardam tīri cilvēciski tiešām gribētos novēlēt EPL titulu. Tikai vairāk tomēr sliecos piekrist Ēriksona viedoklim. Dalgliša iztērētie 100 miljoni par spēlētājiem, kuri pēc gada vairs nemaz netiek sākumsastāvā un daži pat netiek pieteikti spēlēm. Ar tādu kadru politiku būs grūti sasniegt augstus mērķus.

  +4 [+] [-]

, 2012-08-28 22:49, pirms 12 gadiem
Nu ko citu komandas līderim un kapteinim teikt? Esmu liels Džerarda un Pooles fans tākā ceru un ticu ka 4nieks ir pa zobam Lai gan jāsaka ka viņiem ir pazudis vecais buldog-underdog komandas gars,kas Liverpooli padarīja par mīlamu klubu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-08-28 23:48, pirms 12 gadiem
Džerards: ""Liverpool" var uzvarēt Premjerlīgā" ----> JA VIEN SAMEKLES LAIKA MASHINU (PORTALU) UN ATGRIEZISIES 80.- TAJOS
Slēpts komentārs: Kris777

  +1 [+] [-]

, 2012-08-29 01:49, pirms 12 gadiem
PokerKingsy rakstīja: Ticat vai nee, bet sajuuta ka Swansea bus pat bus augstak tabulaa neka Arsenal vai Liverpoole
Ko tu pīpē?
Tik tikko sākusies sezona, komandu uzvarējusi divas nepavisam ne spēcīgas komandas un viņa jau ir krutā.
Premjerlīgu Liverpūle var uzvarēt, bet paši ziniet.

     [+] [-]

, 2012-08-29 09:11, pirms 12 gadiem
hulkman rakstīja: Ko tu pīpē?
Tik tikko sākusies sezona, komandu uzvarējusi divas nepavisam ne spēcīgas komandas un viņa jau ir krutā.
Premjerlīgu Liverpūle var uzvarēt, bet paši ziniet.
Kaa citi jau te mineeja, vinji jau to var vinnet 20 gadus, kapec kkas peeksni mainisies? Taa pati Newcastle var daudziem ar nervus pabojat ka pagajusaja sezona.
Saprotu ka Liverppoole nav slikta komanda, bet nu vinjai pat tiiri gruuti ir atrasties EPL top 6

     [+] [-]

, 2012-08-29 10:13, pirms 12 gadiem
Ļoti naivs paziņojums. Kāds tam pamats, viena laba spēle pret City (kuram trūka 1/2 pamatsastāva spēlētāju un liela daļa no esošajiem vēl nav optimālā formā pēc EČ) savā laukumā? Pirmajā spēlē bija 0:3 pret vidusmēra komandu.
Par 4. vietu kārtīgi pacīnīsies, bet ne vairāk.

     [+] [-]

, 2012-08-29 10:16, pirms 12 gadiem
Andresens rakstīja: Tiklīdz tā tava Swansea sastapsies ar komandu no top 5 visi tie sapņi pazudīs kā nebijuši. Katru sezonu parādās kāda šitāda komanda ar labu sezonas sākumu, bet beigas visiem zināmas
Ja Liverpool daudz punktus nepakāsīs pret lejasgala komandām tad3niekā var tikt, jo pret top komandām nospēlē parasti cienījami.
nu to pirmo rindkopu var attiecināt arī uz tavu Chelsea ja kas

     [+] [-]

, 2012-08-29 10:19, pirms 12 gadiem
picamen2 rakstīja: Anglijā ir runas, ka Volkots nav piekrits jaunam kontraktam un ir ziņas, ka uz Liverpooli vai City.
es nebiju tas,kas tev mīnusu ielika,bet par Wolkotu jau runā kādus mēnešus divus,ja ne pat vairāk,apmēram kādu nedēļu pēc tam,kad Van Pērsijs pateica,ka nepagarinās ar Arsenal kontraktu

     [+] [-]

, 2012-08-29 10:23, pirms 12 gadiem
Ja MC pagājušajā sezonā spēja uzvarēt, tad tas nekas neiespējams, ka Liverpool nevar uzvarēt.

     [+] [-]

, 2012-08-29 10:28, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Ļoti naivs paziņojums. Kāds tam pamats, viena laba spēle pret City (kuram trūka 1/2 pamatsastāva spēlētāju un liela daļa no esošajiem vēl nav optimālā formā pēc EČ) savā laukumā? Pirmajā spēlē bija 0:3 pret vidusmēra komandu.
Par 4. vietu kārtīgi pacīnīsies, bet ne vairāk.
pamatojumam vispār ir jābūt,tikpat labi Liverpool varēja atmest cerības CL finālā pret Milan jau pēc pirmā puslaika,saprotu,ka Liverpool pēdējos gados tiek uzskatīta jau par varbūt CL vietas komandu un ka par titulu cīnīsies tikai abas Mančesteras komandas un Chelsea,bet kāpēc neizšaut,sastāvs jau nav diezko slikts un mazums Rodžers izrādīsies burvju nūjiņa kā Gvardiola Barcā,tas ar sāka savu karjēru ar zaudējumu un neizšķirtu

     [+] [-]

, 2012-08-29 10:48, pirms 12 gadiem
Kad Pool cīnījās ČL finālos, sastāvs bija pavisam cits. Pool šī brīža sastāvs ir krietni par švaku šādiem mērķiem. Trūkst augstas klases uzbrucēju (faktiski ir tikai Suaress) un malējo pussargu (ne jau katru spēli tas 17 gadīgais čalis tā spridzinās), tāpat pārāk daudz atkarības no Džerada, kas šajā vecumā vairs ne vienmēr spēlē tā kā pāris gadus iepriekš.
NilsK rakstīja: pamatojumam vispār ir jābūt,tikpat labi Liverpool varēja atmest cerības CL finālā pret Milan jau pēc pirmā puslaika,saprotu,ka Liverpool pēdējos gados tiek uzskatīta jau par varbūt CL vietas komandu un ka par titulu cīnīsies tikai abas Mančesteras komandas un Chelsea,bet kāpēc neizšaut,sastāvs jau nav diezko slikts un mazums Rodžers izrādīsies burvju nūjiņa kā Gvardiola Barcā,tas ar sāka savu karjēru ar zaudējumu un neizšķirtu

     [+] [-]

, 2012-08-29 10:51, pirms 12 gadiem
Volkots priekš City būtu ideāls papildinājums, droši vien tādēļ, ka parādījās iespēja viņu dabūt nojuka Sinklēra transfērs. Pēc AJ pārdošanas vajadzīgs vismaz 1 wingers un manuprāt Volkots ir labāks par AJ, ko vismaz uz šo brīdi nevar apgalvot par Sinklēru.

     [+] [-]

, 2012-08-29 11:01, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Kad Pool cīnījās ČL finālos, sastāvs bija pavisam cits. Pool šī brīža sastāvs ir krietni par švaku šādiem mērķiem. Trūkst augstas klases uzbrucēju (faktiski ir tikai Suaress) un malējo pussargu (ne jau katru spēli tas 17 gadīgais čalis tā spridzinās), tāpat pārāk daudz atkarības no Džerada, kas šajā vecumā vairs ne vienmēr spēlē tā kā pāris gadus iepriekš.
ok,par sastāvu piekrītu,bet,ja jau iepriekšējā sezonā Arsenal ar tādu sastāvu izvilka trešo vietu(kāpēc gan Suarezs nevar sākt bombardēt tāpat kā RVP pirms gada) es neteiktu kategorisku nē,ka Liverpool nevar uzvarēt,bet lai to sasniegtu ir katrā spēlē jācīnās kā kausa finālā,bet vai spēka pietiks,jo kā City,MU vai Chelsea nevar dažas spēles vinnēt tikai uz klases pārākumu

     [+] [-]

, 2012-08-29 11:50, pirms 12 gadiem
Paskaties kāda bija pagājušā gada atšķirība punktos starp 2. un 3. vietu EPL. Šogad papildus ir arī Chelsea ar saviem nu jau gandrīz 100 mio iztērētiem (ja nopirks Halku vai Kavanni būs diezgan krietni pāri 100). Starpība starp šīm komandām un Pool šobrīd ir pārāk liela. Protams, Pool var uz viļņa piepelnīties krietnu punktu ražu, bet es absolūti neticu, ka Pool var reāli pretendēt uz uzvaru EPL.
NilsK rakstīja: ok,par sastāvu piekrītu,bet,ja jau iepriekšējā sezonā Arsenal ar tādu sastāvu izvilka trešo vietu(kāpēc gan Suarezs nevar sākt bombardēt tāpat kā RVP pirms gada) es neteiktu kategorisku nē,ka Liverpool nevar uzvarēt,bet lai to sasniegtu ir katrā spēlē jācīnās kā kausa finālā,bet vai spēka pietiks,jo kā City,MU vai Chelsea nevar dažas spēles vinnēt tikai uz klases pārākumu

     [+] [-]

, 2012-08-29 12:15, pirms 12 gadiem
Nedomāju ka Džerards pavisam noteikti šosezon cer izcīnīt EPL titulu. To pat Rodžerss ir atzinis, ka šosezon tas nav reālais komandas mērķis. Drīzāk šī sezona būs noteicošā kā pārmaiņu sezona. Ja Rodžersam izdosies būstiski šosezon uzlabot komandas sniegumu pēc savas izpratnes un rezultātiem, tad nākamajā gan noteikti viņi tādus plānus varētu izvirzīt. Bet tik pat labi Rodžersam var neizdoties un tad vel nevar zināt vai īpašniekiem pietiks pacietības gaidīt uzlabojumus nākamā sezonā. Džerards drīzāk oponēja Ēriksonam par to, ka Pool sastāvā viņam nav cerību izcīnīt EPL titulu un ir jāmaina klubs, ja to grib iegūt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-29 13:05, pirms 12 gadiem
matishels1 rakstīja: Ja MC pagājušajā sezonā spēja uzvarēt, tad tas nekas neiespējams, ka Liverpool nevar uzvarēt.
LOL, tu jau arī salīdzini. Kāds kvalitātes un sabalansētības ziņā sastāvs bija MC pagājušo sezon un kāds Poolei ir tagad. Pat nevar salīdzināt.