Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" izīrē Bebi uz "Rio Ave"

Andrejs Siliņš

"Manchester United" izīrē Bebi uz "Rio Ave"
Bebe nav spējis nostiprināties "Manchester United" rindās arī šosezon
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" vadība vienojusies par 22 gadus vecā portugāļu uzbrucēja Bebes izīrēšanu Portugāles čempionāta vienībai "Rio Ave".

Šī būs jau otrā sezona pēc kārtas, kad Bebe tiek izīrēts. Pagājušajā sezonā portugāļu uzbrucējs spēlēja "Bešiktaš". Kopš pievienošanās "United" 2010. gadā pirmās komandas sastāvā Bebe aizadījis vien divas spēles. "Acīmredzams, ka manas karjeras pēdējā fāzē kaut kas ir nogājis greizi," reālistiski uz lietām raugās pats Bebe. "Esmu atguvies no savainojuma, un fiziski viss ir kārtībā. Ir labi atgriezties [dzimtenē] un parādīt, uz ko esmu spējīgs."

Bebe arī paudis cerību palīdzēt "Rio Ave" noturēt augsto pozīciju Portugāles čempionāta tabulā - pēc 12 spēlēm komanda ieņem piekto vietu, kas garantētu dalību UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešajā kārtā. Piektā vieta sezonas beigās būtu arī atkārtots labākais sasniegums vēsturē.

2010. gada vasara bija emociju pārpilna Bebem - pēc tam, kad tika lauzts līgums ar finansiālās problēmās nonākušo otrās līgas klubu "Estrela" Bebe pievienojās "Guimaraes". Tomēr jaunās komandas rindās futbolists neaizvadīja nevienu oficiālu maču - augustā Bebi par 7,4 miljoniem iegādājās "Manchester United". Bebe kļuva par pirmo spēlētāju, ko sers Alekss Fergusons savā trenera karjerā iegādājies "uz aklo" - pirms darījuma Fergusons ne reizi neesot redzējis Bebi darbībā.

Pēc diezgan labas pirmssezonas aizvadītajā vasarā Bebe tomēr netika pirmās komandas sastāvā un pirmo sezonas pusi pavadīja U21 čempionātā.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2012-12-27 18:59, pirms 12 gadiem
Nu tā ir, ka "koriši" iesaka spēlētājus, re ka tā gadās arī SAF'am.

     [+] [-]

, 2012-12-27 19:35, pirms 12 gadiem
Njaaa tadu naudu samaksat par speletaju no 2.portugalu ligas

  -2 [+] [-]

, 2012-12-27 20:47, pirms 12 gadiem
Mazliet necienīgi pret Bebi, mans mīļākais MU spēlētājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-12-28 04:45, pirms 12 gadiem
Vēl tak logs nav vaļā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja