Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Kvalificēšanās Čempionu līgai pašreizējos apstākļos būs sasniegums"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Kvalificēšanās Čempionu līgai pašreizējos apstākļos būs sasniegums"
Jirgens Klops. Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas pagājušās sezonas čempione “Liverpool” šajā sezonā atrodas vien sestajā vietā, tomēr Jirgens Klops neuzskata, ka vasarā būs jāveic ievērojama sastāva pārbūve.

“Nedomāju, ka ir pienācis laiks, lai mēs veiktu sastāva pārbūvēšanu. Mūsu kodols šajā sezonā nedabūja pat vienu iespēju uzspēlēt kopā. Manuprāt, vispirms jāizzina šī problēma. Protams, būs nepieciešami nelieli pielāgojumi,” teica komandas galvenais treneris Jirgens Klops. “Liverpool” komandā deviņi no stabiliem pirmās komandas futbolistiem jau šķērsojuši 28 gadu slieksni.

“Loģiski, ka jāreaģē uz notiekošo, reizē plānojot nākotni. Neesmu drošs, ka varēsim to paveikt vasarā, taču centīsimies,” teica Klops. Pagājušās sezonas čempione Premjerlīgā zaudējusi četrās spēlēs pēc kārtas un atrodas tikai sestajā vietā, no līderes “Manchester City” iepaliekot par 19 punktu tiesu.

Klops atzina, ka kvalificēšanās Čempionu līgai pašreizējos apstākļos būs liels sasniegums. “Turnīra tabula nemelo. Nekad. Apzināmies, ka snieguma ziņā īpaši neiepaliekam, bet rezultātu ziņā gan. Mēģinām labot situāciju, bet, kamēr atrisinām vienu problēmu, radusies jau cita.”

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...