Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Dāvidss nonācis ''Leicester City'' interešu redzeslokā

Dāvidss nonācis ''Leicester City'' interešu redzeslokā
Edgars Dāvidss
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Anglijas Čempionāta futbola klubs ''Leicester City'' izrāda interesi par bijušo Nīderlandes izlases un ilggadējo Itālijas kluba ''Juventus'' pussargu Edgaru Dāvidsu, kurš ir bez darba kopš pērnā gada vasaras.

Septembra vidū jau ziņojām, ka 36 gadus vecais futbolists bija vērsies pie Nīderlandes kluba ''Vitesse Arnhem'' vadības ar iespēju turpināt savu karjeru šajā klubā. Bijušais Nīderlandes izlases spēlētājs bez darba atrodas jau kopš pērnā gada vasaras, pirms tam pusotru sezonu pārstāvot Amsterdamas ''Ajax''. Lai arī ''Vitesse'' komandas galvenais treneris Teo Boss atzina, ka pieredzējušā futbolista vēlme spēlēt viņa komandā bija liels pārsteigums, tomēr klubs nolēma neslēgt līgumu ar holandiešu pussargu. Tika minēts, ka viena no iespējām, kāpēc ''Vitesse'' kluba vadība tomēr nevienojās ar spēlētāju bija tas, ka Dāvidss nav spēlējis jau vairāk nekā gadu.

Pašlaik interesi par bijušo ''Ajax'', ''AC Milan'', ''Juventus'', ''Barcelona'', ''Inter'' un ''Tottenham Hotspur'' spēlētāju izrāda Anglijas Čempionāta klubs ''Leicester City'', kurš vietējā čempionātā pēc aizvadītajām 13 spēlēm (5-6-2) ar izcīnītu 21 punktu pašreiz ieņem 10.vietu, divus punktus atpaliekot no mūsu futbolista Kaspara Gorkša pārstāvētās komandas ''Queens Park Rangers'', kura pašreiz atrodas 6.vietā. Ziņa, ka ''Leicester'' izrāda interesi par holandiešu futbolistu, parādījās pagājušajā nedēļā un šodien to apstiprinājis arī komandas galvenais treneris Naidžels Pīrsons, kurš gan atklājis, ka pašreiz pastāv tikai interese, bet nekādi konkrēti piedāvājumi pagaidām nav tikuši izteikti:

''Jā, interese pastāv,'' kluba oficiālajā mājaslapā atklāja Pīrsons. ''Vai šī interese arī materializēsies, pagaidām grūti pateikt, jo līdz tam vēl tāls ceļš ejams. Futbolā viss var notikt ātri, tāpēc nebūtu šobrīd pareizi no manas puses veikt kaut kādas spekulācijas. Ir interese no kluba puses, kā arī no paša spēlētāja, taču tā ir parasta situācija, kāda notiek ar visiem spēlētājiem, kuri mūs interesē. Tāpat kā pārējiem, arī Dāvidsam jāatbilst tiem kritērijiem, kurus mēs prasām. Ja kaut kas tuvākajā nākotnē kļūs vairāk skaidrs, tad noteikti par to paziņošu.''

Jāatzīmē, ka 30.oktobrī ''Leicester City'' izbraukumā tiksies ar Gorkša pārstāvēto ''Queens Park Rangers''.

Saistītie raksti:
Vai Dāvidss atgriezīsies?
Dāvidss joprojām bez kluba - līgums ar...

Izmantotie resursi:
lcfc.com

  -1 [+] [-]

, 2009-10-26 17:54, pirms 15 gadiem
ha labais tads speletajs un 2 liga

  +4 [+] [-]

, 2009-10-26 18:26, pirms 15 gadiem
Patīkami, ja Dāvidss vēl uzspēlētu.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-26 20:37, pirms 15 gadiem
Lielisks klubs viņam būtu. Vidusmēra, bet diezgan tuvu EPL. Ceru, ka Dāvidss pārcelsies uz Leicester Cirty!

     [+] [-]

, 2009-10-28 03:48, pirms 15 gadiem
Starp citu, Edgaram ir brālēns Lorenco (Dāvidss), kurš spēlē NEC. Protams, viņš nav tik talantīgs, bet tomēr varbūt mēs par viņu vļe dzirdēsim, jo viņam ir tikai 23 gadi.
Starp viņiem abiem ir acīmredzama ārēja līdzība. No tāluma nevarētu atšķirt viņus abus, ja vien arī Lorenco nēsātu brilles, bez kurām Edgars laukumā nav iedomājams.