Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Dāvidss tomēr nepievienosies ''Leicester City''

Dāvidss tomēr nepievienosies ''Leicester City''
Edgars Dāvidss
Foto: weltfussball.de

Bijušais Nīderlandes izlases spēlētājs Edgars Dāvidss, par kuru nesen interesi izrādīja Anglijas Čempionāta klubs ''Leicester City'', tomēr nav vienojies ar šo klubu un turpinās sev meklēt jaunu darba vietu.

Pagājušajā nedēļā jau ziņojām, ka bijušais Nīderlandes izlases spēlētājs, kurš bez darba atrodas jau kopš pērnā gada vasaras, pirms tam pusotru sezonu pārstāvot Amsterdamas ''Ajax'', nonācis Anglijas Čempionāta kluba ''Leicester City'' vadības redzeslokā.
''Jā, interese pastāv. Vai šī interese arī materializēsies, pagaidām grūti pateikt, jo līdz tam vēl tāls ceļš ejams. Futbolā viss var notikt ātri, tāpēc nebūtu šobrīd pareizi no manas puses veikt kaut kādas spekulācijas,'' pirms nedēļas kluba oficiālajā mājaslapā izteicās komandas galvenais treneris Naidžels Pīrsons.

Lai nu kā, kļuvis zināms, ka bijušais ''Ajax'', ''AC Milan'', ''Juventus'', ''Barcelona'', ''Inter'' un ''Tottenham Hotspur'' spēlētājs ''Leicester'' rindās tomēr nespēlēs. Kluba prezidents Milans Mandaričs atklāja, ka abas puses nespēja vienoties par līguma nosacījumiem, kā rezultātā pārrunas tikušas pārtrauktas: ''Diemžēl, mēs nespējām vienoties ar Edgaru un viņa pārstāvjiem, tāpēc esam nolēmuši šīs pārrunas pārtraukt, un turpmākajā nākotnē novēlam viņam veiksmi.''
Jāpiemin, ka piektdien ''Leicester City'' Čempionāta ietvaros izbraukumā ar 2:1 pārspēja mūsu futbolista Kaspara Gorkša pārstāvēto komandu ''Queens Park Rangers''.

Zināms, ka septembrī 36 gadus vecais futbolists bija vērsies pie Nīderlandes kluba ''Vitesse Arnhem'' vadības ar iespēju turpināt savu karjeru šajā klubā. Lai arī ''Vitesse'' komandas galvenais treneris Teo Boss atzina, ka pieredzējušā futbolista vēlme spēlēt viņa komandā bija liels pārsteigums, tomēr klubs nolēma neslēgt līgumu ar holandiešu pussargu, kā iemeslu minot to, ka futbolists nav spēlējis jau vairāk nekā gadu.

Saistītie raksti:
Dāvidss nonācis ''Leicester City'' interešu...
Dāvidss joprojām bez kluba - līgums ar...
Vai Dāvidss atgriezīsies?

Izmantotie resursi:
Leicester City | LCFC Scores, News, Transfers,...

  +1 [+] [-]

, 2009-11-03 00:21, pirms 14 gadiem
Atpakaļ uz Juve (joks)

  -1 [+] [-]

, 2009-11-03 01:04, pirms 14 gadiem
īstenībā varētu būt, ka par Polsenu, Sisoko un Tiago labāks viņš vēl varētu būt...

  +1 [+] [-]

, 2009-11-03 07:17, pirms 14 gadiem
Kas pa spēlētāju bija...Ebal..

     [+] [-]

, 2009-11-03 12:04, pirms 14 gadiem
edgar nāc uz liverpūli!