Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hags: ''Ja ''United'' mani vairs negrib, došos titulus izcīnīt citur''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ten Hags: ''Ja ''United'' mani vairs negrib, došos titulus izcīnīt citur''
Eriks ten Hags ar FA kausu. Foto: Zumapress/Scanpix

Mančestras ''United'' galvenais treneris Eriks ten Hags pēc izcīnītā FA kausa žurnālistiem pauda neziņu, vai ir patiesība runām, ka viņu varētu atbrīvot no amata.

Vakar par FA kausa ieguvēju kļuva Mančestras ''United'', kas finālā Vemblija stadionā ar 2:1 pārspēja citu pilsētas komandu ''City''. ''United'' 13. reizi kļuva par FA kausa ieguvēju un pirmo reizi kopš 2015./2016. gada sezonas.

Jau pirms spēles tika baumots, ka, neatkarīgi no iznākuma, pēc sezonas beigām no darba tiks atlaists līdzšinējais galvenais treneris Eriks ten Hags. Viņa vadībā ''United'' tikusi pie divām trofejām - Anglijas Līgas kausa pirms sezonas un FA kausa šajā. Nīderlandes speciālists kļuvis par pirmo kopš sera Aleksa Fergusona laikiem, kuram izdevies izcīnīt ''United'' titulus divas sezonas pēc kārtas.

Vilšanās gan tika piedzīvota šīs sezonas Premjerlīgā, kur tika izcīnīta vien astotā vieta. Izcīnītais FA kauss gan ļauj vienībai piedalīties Eirokausos - Eiropas līgā. ''Chelsea'' piedalīsies Konferences līgā, bet septīto vietu ieņēmusī ''Newcastle'' nākamajā sezonā paliks bez Eiropas turnīriem.

Pēc izcīnītā titula Ten Hags pauda, ka nezinot savu nākotni, taču atlaišanas gadījumā dosies cīnīties par trofejām citur. ''Divi tituli divu gadu laikā nav slikts rezultāts. Trīs fināli divu gadu laikā arī nav slikts rezultāts. Es gan ar to neesmu apmierināts. Mums ir jāsasniedz vēl labāki rezultāti. Ja viņi mani vairs negrib, tad es došos citur izcīnīt trofejas, jo tas ir tas, ko es daru.''

Spekulācijas par Ten Haga atbrīvošanu no amata pastiprinājušās laikā, kad klubā ienāca jauns īpašnieks Džims Retklifs ar uzņēmumu ''Ineos''. Viņš vakar žurnālistiem nekomentēja iespējamo atbrīvošanos no esošā galvenā trenera.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-05-26 09:49, pirms 3 nedēļām
Uz FC Riga

     [+] [-]

, 2024-05-26 10:48, pirms 3 nedēļām
Uz Latviju, AUDA viņu gaida!

     [+] [-]

, 2024-05-26 10:52, pirms 3 nedēļām
Domāju, neviens sevi cienošs treneris tajā bedrē šobrīd nelīdīs. Ten Hags bez darba un tituliem nepaliks.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-26 10:55, pirms 3 nedēļām
oxa rakstīja: Uz Latviju, AUDA viņu gaida!
Supernova viñu gaida.

     [+] [-]

, 2024-05-26 11:20, pirms 3 nedēļām
virslīga GOATS rakstīja: Supernova viñu gaida.
par asistentu

     [+] [-]

, 2024-05-26 11:35, pirms 3 nedēļām
Lai kā Ten Hags nesimpatizētu, tomēr ar to komandu pagaidām neko nevar sasniegt. Jā, vienai spēlei saņēmās, bet ilgtermiņā ar tām pārmaksātajām viduvējībām neko neizdarīsi.
Akmenst Ten Hāga dārziņa', ka atvilka Antony un Onana, neviens no viņiem nevelk premjerlīgas līmeni.

     [+] [-]

, 2024-05-26 11:44, pirms 3 nedēļām
Lielais cīnītājs overrated klauns, Tuhels 2 kas pie apstākļu sakritības pacēla UCL, bet nākamās sezonas radīja kāds viņš ir nejēga.

Ko ten Hāgs var pacelt, vienīgais ko viņš varēs celt ir atlaišanas papīri no galda.
Sačakarēja Ronaldo un visu United

  -1 [+] [-]

, 2024-05-26 12:12, pirms 3 nedēļām
Uzvarēt ar Ajax ir nekas. Kā prom viss vērtīgākais materiāls tā klubs ir vidusmēra. Ten Hags sadomājies. Nevienam viņu nevajag, ja nu vienīgi Arābu pussalā. Bayern negaidīja, Ajax negaidīja, Juventus negaidījā viņa atlaišanas brīdi un atrada sev trenerus

  +1 [+] [-]

, 2024-05-26 13:01, pirms 3 nedēļām
Liepāja arī negrib Pertiju, bet tas gan nedodas citur titulus pelnīt

     [+] [-]

, 2024-05-26 18:05, pirms 3 nedēļām
rihardilio rakstīja: Lai kā Ten Hags nesimpatizētu, tomēr ar to komandu pagaidām neko nevar sasniegt. Jā, vienai spēlei saņēmās, bet ilgtermiņā ar tām pārmaksātajām viduvējībām neko neizdarīsi.
Akmenst Ten Hāga dārziņa', ka atvilka Antony un Onana, neviens no viņiem nevelk premjerlīgas līmeni.
Onana bija viens no līgas labākajiem vārtussargiem.
Viņu katrā spēlē nobombardēja. Pat zemāka līmeņa komandas pa vārtiem sita vairāk nekā MU. Onana toč nav ne pie kā vainīgs!

     [+] [-]

, 2024-05-26 18:37, pirms 3 nedēļām
Tas sētas klubs ETH nemaz nav pelnījis. Viņš ir pārāk labs priekš šiem nepateicīgajiem pāķiem.

     [+] [-]

, 2024-05-26 18:39, pirms 3 nedēļām
Al Pačīno rakstīja: Sačakarēja Ronaldo..
Ha, ha! Kristīne nevienam nebija vajadzīga, tāpēc arī nācās pensionēties uz Kamieļu līgu. Jebkurš treneris viņu noliktu uz beņķa.