Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Everton" pauž publisku sašutumu par Kena uzvedību karantīnas laikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Everton" pauž publisku sašutumu par Kena uzvedību karantīnas laikā
Moize Kens. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Liverpūles "Everton" publiskā paziņojumā paziņojis par sašutumu, kas saistīts ar 20 gadus vecā uzbrucēja Moizes Kena uzvedību laikā, kad Lielbritānijā jāievēro pašizolācija.

Anglijas medijos parādījās video, kurā redzams, ka Moize Kens savā dzīvoklī sarīkojis ballīti. Uzbrucējs nofilmējis sevi kopā ar ciemiņiem. 20 gadus vecais uzbrucējs pirms gada tika iegādāts no Turīnas "Juventus", bet viņa debijas sezona izvērtusies par lielu vilšanos – Premjerlīgā gūti tikai vieni vārti. Turklāt Kenam jau iepriekš bijušas problēmas ar disciplīnu, jo novembrī viņš pamanījās divas reizes nokavēt komandas sapulces.

"Esam sašutuši par incidentu, kurā mūsu komandas spēlētājs ignorēja valdības rekomendācijas un kluba noteikumus saistībā ar koronavīrusa krīzi. Esam ļoti vīlušies par mūsu spēlētāja rīcību. "Everton" regulāri uzsver, ka ir svarīgi sekot līdzi norādījumiem. Komunicējam ar visiem kluba darbiniekiem, ieskaitot futbolistus," teikts kluba paziņojumā.

"Lieliskie cilvēki, kuri strādā Lielbritānijas Valsts veselības aprūpes dienestā, ir pelnījuši milzīgu cieņu par smago darbu un upuriem, kurus viņi nest. Labākais veids, kā izrādīt viņiem cieņu, ir darīt visu, kas ir mūsu spēkos, lai pasargātu viņus," pausts "Everton" paziņojumā. Kens nav vienīgais Premjerlīgas spēlētājs, kurš iekūlies nepatikšanās. Atvainoties nācās arī "Tottenham" galvenajam trenerim Žuzē Morinju, kurš parkā aizvadīja treniņu kopā ar pussargu Tangī Ndombelē.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-04-26 21:05, pirms 4 gadiem
Paskatoties uz vińu jau viss skaidrs