Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Medijs: Vairāki ''Manchester United'' futbolisti zaudējuši ticību Sulšēram

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Medijs: Vairāki ''Manchester United'' futbolisti zaudējuši ticību Sulšēram
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: AFP/Scanpix

ESPN ziņo, ka vairāki ''Manchester United'' futbolisti vairs netic galvenajam trenerim Ūlem Gunnaram Sulšēram, apšaubot vairākas speciālista darbības kā kluba trenerim. Šodien paredzēta kluba direktora Ričarda Arnolda un Gleizeru ģimenes tikšanās par speciālista nākotni Mančestrā.

Anglijas Premjerlīgas devītās kārtas ietvaros smagu zaudējumu ar 0:5 pret ''Liverpool'' piedzīvoja ''Manchester United''. Pēc zaudējuma galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs atklāja, ka tā bijusi melnākā diena viņa trenera karjerā kopā ar Mančestras klubu, taču šobrīd atkāpties negrasoties.

Kā ziņo ESPN, tad daļai futbolistu vairs nav ticības galvenajam trenerim. Sulšēra neprasme sakārtot aizsardzības problēmas, vairāku futbolistu favorītisms, un iespēju nepiešķiršana Džesem Lingārdam, Donijam van de Bēkam un Nemanjam Matičam rezultējies ar atsevišķu spēlētāju atklātu speciālista kritizēšanu komandas iekšienē. Pieredzējušiem futbolisti tikmēr izteikuši neapmierinātību ar faktu, ka Sulšērs nav veicis nekādas darbības pret atsevišķiem uzbrucējiem. Kā piemērs tiek izteikts Krištianu Ronaldu un Grīnvuda savstarpējā sapratne laukumā. Abi viens otram reti piespēlē, bet Ronaldu emocionāli izrādījis vilšanos brīžos, kad jaunākais komandas biedrs sit uz vārtiem, nevis lemj piespēlēt.

Gadījumā, ja ''United'' lems atbrīvoties no Sulšēra, kā reālākais kandidāts uz trenera amatu tiek izskatīts Antonio Konte, kurš karjeras laikā Milānas ''Inter'' un Turīnas ''Juventus'' aizvedis līdz A sērijas titulam, bet Londonas ''Chelsea'' Premjerlīgas.

Kā ziņo Fabricio Romāno, tad šodien kluba direktors Ričards Arnolds ir atcēlis visus savus plānus, lai tiktos ar kluba īpašnieku Gleizeru ģimeni, un apspriestu Ūle Gunnara Sulšēra nākotni Mančestrā. Norvēģis 2018. gada beigās trenera amatā nomainīja Žuzē Morinju, iepriekšējā gadā ar komandu ieņemot otro vietu Premjerlīgā un tiekot līdz UEFA Eiropas līgas finālam.

Mančestras "United" Premjerlīgā ar 14 punktiem deviņās spēlēs ieņem septīto vietu un par astoņiem punktiem atpaliek no līderes Londonas "Chelsea", bet Čempionu līgā ar sešiem punktiem trīs spēlēs ir apakšgrupas līdere. Iepriekšējo deviņu maču laikā mančestrieši ir piedzīvojuši piecus zaudējumus un izcīnījuši trīs uzvaras, visas izraujot galotnē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...
https://twitter.com/FabrizioRomano

  +2 [+] [-]

, 2021-10-25 21:20, pirms 2 gadiem
Santabarbara

  +1 [+] [-]

, 2021-10-25 21:52, pirms 2 gadiem
"Pieredzējušiem futbolistiem tikmēr izteikuši neapmierinātību ar faktu, ka Sulšērs nav veicis nekādas aktivitātes pret sevi nepierādījušiem uzbrucējiem."
Kāds saprata, ko tas nozīmē?

     [+] [-]

, 2021-10-25 23:53, pirms 2 gadiem
čoržovs rakstīja: "Pieredzējušiem futbolistiem tikmēr izteikuši neapmierinātību ar faktu, ka Sulšērs nav veicis nekādas aktivitātes pret sevi nepierādījušiem uzbrucējiem."
Kāds saprata, ko tas nozīmē?
orginalaja bija rakstits, ka dala speletaji nav sapratushi kaa var laist tadu pashu sastavu, kas dabuja pa muti no Atlantas 1.halfaa.

     [+] [-]

, 2021-10-25 23:55, pirms 2 gadiem
bet izskatas Konte bus nakamais MU treneris, ja vinsh nespeletu ar 5 aizsargiem, tad nebutu man nekadu iebildumu…

     [+] [-]

, 2021-10-26 01:00, pirms 2 gadiem
"Šodien paredzēta kluba direktora Ričarda Arnolda un Gleizeru ģimenes tikšanās par speciālista nākotni Mančestrā."

"Kā ziņo Fabricio Romāno, tad šodien kluba direktors Ričards Arnolds ir atcēlis visus savus plānus, lai tiktos ar kluba īpašnieku Gleizeru ģimeni, un apspriestu Ūle Gunnara Sulšēra nākotni Mančestrā."

Kaut kas ir pazudis translater?

     [+] [-]

, 2021-10-26 07:24, pirms 2 gadiem
Nākotne ne visai spoža!!

     [+] [-]

, 2021-10-26 09:50, pirms 2 gadiem
Konte visdrīzāk uz Newcastle...tur gan maciņš tagad biezāks, gan lielāka brīvība no fanu puses...un Konte ir diktators, kas var nepatikt MU zvaigznēm, kamēr Newcastle neviens muti vaļā nevērs, ja Konte kādu nosēdinās uz beņķa

     [+] [-]

, 2021-10-26 12:26, pirms 2 gadiem
kādas Gunnaram attiecības ar CR, draudzīgas vai ...