Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Nevils: "Fani piedos Rūnijam"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nevils: "Fani piedos Rūnijam"
Gerijs Nevils un Veins Rūnijs
Foto: AP/Scanpix

"Manchester United" aizsargs Gerijs Nevils ir pārliecināts, ka komandas līdzjutēji spēs piedot Veinam Rūnijam par viņa uzvedību pagājušajā nedēļā, kad uzbrucējs paziņoja, ka vēlas pamest klubu, vēlāk pārdomājot un parakstot jaunu līgumu uz pieciem gadiem.

Nevils, kurš vakar mačā pret "Stoke" (2:1) 600. reizi izgāja laukumā Mančestras vienības sastāvā, uzskata, ka Rūnija palikšana "United" ir labākais risinājums visām iesaistītajām pusēm.

"Kad mūsu labākie futbolisti pagarina līgumus ar klubu, tas dod papildus pozitīvu lādiņu. Veins paliek, tagad varam atkal koncentrēties futbola spēlēšanai un lūkot nākotnē izcīnīt trofejas ar viņu un šo komandu," teica Nevils.

Rūnijs pašreiz atrodas Dubaijā, kur atgūstas no potītes savainojuma. Pastāv varbūtība, ka uzbrucējs varētu būt atpakaļ ierindā uz Mančestras derbiju, kas notiks 10. novembrī. Nevils uzskata, ka Rūnijam tiks piedots par viņa izteicieniem attiecībā pret neticību komandas spējām izcīnīt trofejas: "Veins atvainojās faniem un visiem pārējiem, kas saistīti ar klubu. Protams, šim gadījumam sekas būs paliekošas, taču tiklīdz Rūnijs atkal būs laukumā, būs vieglāk aizmirst notikušo. Fani nebija sajūsmā par Veina ziņojumu, taču mēs visi kļūdāmies un darām lietas, ko vēlāk nožēlojam. "United" līdzjutēji spēs viņam piedot."

"Viņš vienmēr ir atdevis visu laukumā, kad spēlējis "United" formā. Nevienam nav jāšaubās par to, ka Veins vienmēr mīlējis spēlēt mūsu komandā. Es ne mirkli nešaubos, ka fani spēs viņam piedot."

"Manchester United" pašreiz Anglijas Premjerlīgā ar 17 punktiem ieņem 3. vietu, no līderes "Chelsea" atpaliekot piecus punktus. Jāpiebilst, ka "United" ir vienīgā komanda Premjerlīgā, kas šosezon vēl ne reizi nav zaudējusi – deviņos mačos četras uzvaras un pieci neizšķirti.

Izmantotie resursi:
Sunday Times of Malta

     [+] [-]

, 2010-10-25 09:36, pirms 14 gadiem
Pret Stoke vakar spēlēja, nevis Sunderland.

Par tēmu, protams, ka piedos, kad sāks sist bankas atkal.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-25 10:42, pirms 14 gadiem
Ja sāks golus sist, tad pēc laiciņa neviens šo gadījumu vairs, tā nepiedomājot, neatcerēsies. Tagad tikai jāsaārstējas un tad jāparāda, ko viņam nozīmē Mančestra - tā, lai fani to saprot.

  -4 [+] [-]

, 2010-10-25 11:16, pirms 14 gadiem
nepiedos gan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-25 15:40, pirms 14 gadiem
ja es butu MU fans, nepiedotu Feinam Ruksitim

  -1 [+] [-]

, 2010-10-26 08:50, pirms 14 gadiem
Sieva piedos, fani nē (vai kā tur tajā fanu plakātā bija rakstīts)

     [+] [-]

, 2010-10-26 19:57, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Sieva piedos, fani nē (vai kā tur tajā fanu plakātā bija rakstīts)
Tas bija domats ja pametis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja