Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keins apstiprina palikšanu ''Tottenham'' šajā sezonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Keins apstiprina palikšanu ''Tottenham'' šajā sezonā
Harijs Keins. Foto: Clive Brunskill/Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Tottenham'' uzbrukuma līderis Harijs Keins sociālajos tīklos apstiprinājis, ka šajā sezonā turpinās pārstāvēt ''Tottenham''. Klubs līdz šim noraidījis ''Manchester City'' transfēra piedāvājumus, kas tādējādi liedz futbolistam pārcelties uz citu Premjerlīgas klubu.

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham'' uzbrukuma līderis Harijs Keins pagājušās sezonas beigās publiski pauda, ka šajā sezonā labprātāk pārietu uz kādu citu Premjerlīgas komandu, kura cīnās gan par titulu vietējā līgā, gan trofeju UEFA Čempionu līgā. Visaktīvāk par Keina iegādi interesējās ''Manchester City'', taču gan 100 miljonu sterliņu mārciņu, gan vēlāk 150 miljonu sterliņu mārciņu piedāvājumus ''Tottenham'' noraidīja.

Keins atgriezās vēlāk kā paredzēts ''Tottenham'' nometnē pirms Anglijas Premjerlīgas jaunās sezonas un nepiedalījās pirmajā spēlē pret ''Manchester City'', dodoties pirmo reizi šosezon laukumā pret Vulverhemptonas ''Wanderers''. ''Tottenham'' ir viena no komandām, kas abās spēlēs Premjerlīgā izcīnījusi uzvaras.

Šodien Keins sociālajos tīklos paziņojis, ka šajā sezonā nekur nedosies un turpinās pārstāvēt kluba krāsas. ''Bija satriecoši redzēt atbalstu no faniem svētdien un saņemt visus labos vēlējumus pēdējās nedēļās. Šosezon palikšu ''Tottenham'' un būšu 100% motivēts palīdzēt klubam sasniegt labākos rezultātus.''

245 spēlēs ''Tottenham'' sastāvā Harijs Keins guvis 166 vārtus. 2018. gadā uzbrucējs ar klubu noslēdza jaunu sešu gadu līgumu. Rītdien ''Tottenham'' paredzēta UEFA Konferences līgas ''play-off'' kārtas atbildes spēle pret Portugāles ''Pacos Ferreira'', kam pirmajā mačā piekāpās ar 0:1, bet nedēļas nogalē Premjerlīgā tā spēkosies pret ''Watford''.

  -1 [+] [-]

, 2021-08-25 17:34, pirms 3 gadiem
nu, tas labi....būs lielāka konkurence EPL un MC bez Keina vairs nav tik liels favorīts...šķiet čelsis tagad ir lielāks

     [+] [-]

, 2021-08-25 18:08, pirms 3 gadiem
Kā visu laiku (jau ne pirmais raksts) var jaukt City ar United!!!
Visaktīvāk par Keina iegādi interesējās ''Manchester United'', taču....

  -2 [+] [-]

, 2021-08-25 18:12, pirms 3 gadiem
nepelniti ka tik labam speletajam jaspele tada pabiru komanda, bet nu pats vainigs, ka pagarinaja ligumu ar viniem un vareja ari boikotet lidz shii transfer window galam, jo bija appuseja vienoshanas last year, ka atlaus shovasar aiziet.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-25 18:18, pirms 3 gadiem
septembris rakstīja: Kā visu laiku (jau ne pirmais raksts) var jaukt City ar United!!!
Visaktīvāk par Keina iegādi interesējās ''Manchester United'', taču....
Neko jau nejauc. City tiešām gribēja Keinu, tikai šajā transfēru logā nopirka Grīlišu. Visu laiku runāja, ka pirks arī Keinu, bet tā arī nenopirka.

     [+] [-]

, 2021-08-25 18:18, pirms 3 gadiem
Pēc būtības nebija prātīgi maksāt 150 GBP, ko Lēvijs it kā gribēja, City pēdējā bidā esot piedāvājuši 125, ieskaitot bonusus.
Labāk mēģināt Real nocelt Mbapi (diezgan nereāli) vai nākamgad mērķēt uz Halandu. Ceru, ka City neparakstīs Ronaldo. Labāk tad šogad palikt ar vienu Žezusu (kurš gribot un viņam super sanāca pēdējā spēlē spēlēt kā vingers).
Par to čali no Fiorintina neesmu drošs, baigais gamble.

     [+] [-]

, 2021-08-25 18:19, pirms 3 gadiem
zanessa rakstīja: Neko jau nejauc. City tiešām gribēja Keinu, tikai šajā transfēru logā nopirka Grīlišu. Visu laiku runāja, ka pirks arī Keinu, bet tā arī nenopirka.
Kā nejauc? Re kur teksts rakstā (te bija jābūt City ne MU): Visaktīvāk par Keina iegādi interesējās ''Manchester United'', taču gan 100 miljonu sterliņu mārciņu, gan vēlāk 150 miljonu sterliņu mārciņu piedāvājumus ''Tottenham'' noraidīja.

  -2 [+] [-]

, 2021-08-25 18:38, pirms 3 gadiem
Muļķa Keins, pēc tam pēc šis sezonas ja tā piemeram ir neveiksmīga , nokritīs cena un beigās moš neviens vairs negribēs(domāju no TOp klubiem)

     [+] [-]

, 2021-08-25 18:51, pirms 3 gadiem
zaxx rakstīja: Muļķa Keins, pēc tam pēc šis sezonas ja tā piemeram ir neveiksmīga , nokritīs cena un beigās moš neviens vairs negribēs(domāju no TOp klubiem)
Drīzāk jau būs pircējs. Viena no EPL komandām, kas nedabūs Hālandu labprāt pirks viņu.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-25 18:57, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Drīzāk jau būs pircējs. Viena no EPL komandām, kas nedabūs Hālandu labprāt pirks viņu.
kapec lai vinu pardotu nakamgad, ja vinam ligums lidz 2024.gadam? mulkis pats vainigs, ka parakstija 6 gadu ligumu ar tadiem nabagiem

     [+] [-]

, 2021-08-25 19:42, pirms 3 gadiem
Gaidām Rīgā

     [+] [-]

, 2021-08-26 06:14, pirms 3 gadiem
Keins pareizi dara vismaz fanu acīs būs ok!Nevis kā daudzi top klubu meklētāji beigās tāpat sanàk čiks...