Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hodžsons: ''Par Maskerano interesējas ''Barcelona''''

Hodžsons: ''Par Maskerano interesējas ''Barcelona''''
Rojs Hodžsons
Foto: Files/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galvenais treneris Rojs Hodžsons pēc piedzīvotā zaudējuma pret ''Manchester City'' ar 0:3 atzina, ka argentīniešu futbolists Havjērs Maskerano nav spēlējis, jo par viņu nopietnu interesi izrāda ''Barcelona'' un pats spēlētājs vēlas pamest komandu.

Vakar Anglijas Premjerlīgas otrās kārtas pēdējā spēlē ''Manchester City'' pārliecinoši ar 3:0 pārspēja ''Liverpool''. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Karloss Tevezs.

Pēc spēles ''Manchester City'' galvenais treneris Roberto Mančīni apgalvoja, ka komanda spēlējusi labi: ''Domāju, ka vienības īpašnieks bija priecīgs, pirmo reizi redzot, kā ''Manchester City'' apspēlē ''Liverpool''. Uzskatu, ka spēlējām labi. Mums gan vēl ir nepieciešams laiks, lai vēl vairāk uzlabotu savu spēli, jo līdz šim aptuveni pieci spēlētāji nevarēja mums palīdzēt. Komanda spēlēja ar lielu pašatdevi. Ja tā spēlējam, tad varam uzvarēt jebkuru. Uzvarējām spēcīgu komandu, kas arī vēlas cīnīties par čempionititulu. Šī uzvara dod mums pārliecību un ticību saviem spēkiem.''

Tikmēr ''Liverpool'' galvenais treneris Rojs Hodžsons atzina, ka Havjērs Maskerano nav spēlējis, jo viņam ir piedāvājumi no citām komandām: ''''Barcelona'' nopietni interesējas par Maskerano. Kamēr piedāvājums nesasniegs to vērtību, kuru vēlamies, tikmēr Maskerano būs šeit. Viņš joprojām nav laimīgs šeit un vēlas pamest komandu. Havjērs šobrīd nav tas spēlētājs, kuru es varētu laist laukumā, tāpēc šoreiz laukumā gāja Stīvens Džerards un Lukass.''

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Slēpts komentārs: Gnoms

  +6 [+] [-]

, 2010-08-24 09:35, pirms 14 gadiem
Bāc...šis "melnais caurums" Liverpool ir sācies tieši tad, kad Lukass (lai viņš man piedod) sāka nākt vairāk pamatsastāvā laukumā un vispār, tā ir kaut kāda zīme.

 +22 [+] [-]

, 2010-08-24 09:52, pirms 14 gadiem
Kam Barsai vēl vajag Maskerano, viņiem ir augstākās raudzes centra pussargi Xavi un Iniestas izskatā, plus vēl Buskets. Xavi un Iniesta jau nu noteikti nesēdēs.

  +9 [+] [-]

, 2010-08-24 10:29, pirms 14 gadiem
Marka1111 rakstīja: Kam Barsai vēl vajag Maskerano, viņiem ir augstākās raudzes centra pussargi Xavi un Iniestas izskatā, plus vēl Buskets. Xavi un Iniesta jau nu noteikti nesēdēs.
Maskerano tavai zināšanai ir balsta pussargs. Un ja paskatās uz pašreizējo Barsas sastāvu, tad var redzēt ka pašreiz tāds ir tikai viens - Buskets, (agrāk bija 2 - bet Jajā Turē tagad spēlē MC). tā kā ja satraumējas Buskets, tad īsti nav ko likt šajā pozīcijā - Čavi ir saspēles veidotājs, bet nav pretinieku saspēles jaucējs (kam viņš arī neatbilst pēc auguma parametriem). Inesta vispār ir uzbrūkošs pussargs. Ja nemaldos iepriekšējās sezonās Keita pāris reizes spēlēja šajā pozīcijā, bet bija cauruma aizlāpītājs, nekā stabils centra pussargs.
Tā kā tikai loģiski ka Barcai trūkst šāda ampluā spēlētāja - vai Maskerano ir piemērotākais Barcas stilam - tas ir cits jautājums.

  +1 [+] [-]

, 2010-08-24 13:42, pirms 14 gadiem
pret Arsenal Maskerano nokapāja ar pilnu atdevi...varēja jau likt čali pamatsastāvā arī pret City

     [+] [-]

, 2010-08-24 13:44, pirms 14 gadiem
Es nezinu, mani fascinē Barcas spēle, tāpēc labprāt redzētu Maskerano šajā komandā. Cita lieta, vai jau tā zvaigžņotajā sastāvā viņam atradīsies vieta... Liverpool vajadzēs labu aizstājēju gadījumā, ja pārdos. Labu naudiņu dabūtu, tikai laika vairs nav nemaz tik daudz. Labi spēlētāji tāpat apkārt nemētājas, ja neskaita mūsu Kačanovu. Bet, ja nopietni, tad Liverpool, neatrodot aizstājēju, varētu būt baigi lielas problēmas, jo Lukass nav tas īstais Maskerano aizvietotājs.

     [+] [-]

, 2010-08-24 14:48, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Es nezinu, mani fascinē Barcas spēle, tāpēc labprāt redzētu Maskerano šajā komandā. Cita lieta, vai jau tā zvaigžņotajā sastāvā viņam atradīsies vieta... Liverpool vajadzēs labu aizstājēju gadījumā, ja pārdos. Labu naudiņu dabūtu, tikai laika vairs nav nemaz tik daudz. Labi spēlētāji tāpat apkārt nemētājas, ja neskaita mūsu Kačanovu. Bet, ja nopietni, tad Liverpool, neatrodot aizstājēju, varētu būt baigi lielas problēmas, jo Lukass nav tas īstais Maskerano aizvietotājs.
Ir taču Poulsens un Jovanovičs.

     [+] [-]

, 2010-08-24 14:53, pirms 14 gadiem
B.O.S.S. rakstīja: pret Arsenal Maskerano nokapāja ar pilnu atdevi...varēja jau likt čali pamatsastāvā arī pret City
Rojs negribēja viņu laizt laukumā jo viņš nebija noskaņojies un gatavs spēlēi jo viss par ko viņš domāja bija Barcelona!

     [+] [-]

, 2010-08-24 14:53, pirms 14 gadiem
Zobārsts rakstīja: Ir taču Poulsens un Jovanovičs.
Jovanovičs nav balsta pussargs!

     [+] [-]

, 2010-08-24 14:55, pirms 14 gadiem
Liverpool ir uzlikuši 25M cenu uz Maskerano...bet baumas vakar bija par to ka Barcelona smejas par to un piedāvāja tikai 12M...gribu pateikt to vai Maskerano ir sliktāks par Jaja Turē kuru City nopirka pa 26M???Barcelona to vajadzētu saprast un piedāvāt atbilstošu cenu par Maskerano!

     [+] [-]

, 2010-08-24 15:27, pirms 14 gadiem
barsai pietiek ar to kas viniem ir.

     [+] [-]

, 2010-08-24 16:28, pirms 14 gadiem
Nesaprotu par ko Hodžsons domāja, ka lika Lukasu Maskerano vietā!
Un nesaprotu par ko domā Maskerano, ja viņš domā, ka varēs izkonkurēt Busketu, tad drīzāk sēdēs uz beņķa un nāks laukumā tikai uz maiņu !

     [+] [-]

, 2010-08-24 16:48, pirms 14 gadiem
Onka rakstīja: ja paskatās uz pašreizējo Barsas sastāvu, tad var redzēt ka pašreiz tāds ir tikai viens - Buskets
Vēl jau ir jaunākais dos Santoss, kuram ir milzīgs potenciāls un kurš visdrīzāk šo sezonu sāks lielajā komandā. Masčerano, protams, vismaz šobrīd cits svars, bet vai vērts pirkt - nezinu.

     [+] [-]

, 2010-08-24 17:53, pirms 14 gadiem
Awesome rakstīja: Nesaprotu par ko Hodžsons domāja, ka lika Lukasu Maskerano vietā!
Un nesaprotu par ko domā Maskerano, ja viņš domā, ka varēs izkonkurēt Busketu, tad drīzāk sēdēs uz beņķa un nāks laukumā tikai uz maiņu !
Mani pat īsti vairs neinteresē, ko domā Masch... bet Lucas Masch vietā spēlē jau kuro gadu - to jau iesāka Rafa. Citur man liekas viņš nemaz nemāk spēlēt. OK, arī kā balsts īsti nemāk, bet tas jau ir cits stāsts.