Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Holanns iesit, ''City'' tūri ASV sāk ar rezultatīvu zaudējumu ''Celtic''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Holanns iesit, ''City'' tūri ASV sāk ar rezultatīvu zaudējumu ''Celtic''
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress/Scanpix

Naktī uz trešdienu Ziemeļkarolīnā ASV tūri, gatavojoties jaunajai sezonai, sāka Premjerlīgas čempione Mančestras ''City''. Spēlējot bez vairākiem pamatsastāva futbolistiem, tā ar 3:4 piekāpās Glāzgovas ''Celtic''.

Pirmssezonas ASV tūri ar zaudējumu sākusi Mančestras ''City'', kas ar 3:4 piekāpās Glāzgovas ''Celtic''. Spēle notika Ziemeļkarolīnā, pēc kā ''City'' dosies uz Ņujorku, lai turpinātu tūri.

Starta 11 futbolistu sastāvā Peps Gvardiola sūtīja uzbrukuma līderi Ērlingu Holannu, taču jau pirmajā puslaikā ''City'' nonāca iedzinējos ar 1:3. Ar diviem vārtiem izcēlās Nikolass Kūns. Uzvaras golu otrā puslaika 68. minūtē jau pie rezultāta 3:3 guva ''Celtic'' pussargs Luiss Palma.

Izcelties prata arī ''City'' uzbrukuma līderis Holanns, kurš panāca 3:3 otrā puslaika 57. minūtē. Kluba pieteikumā mačam neatradās vairāki pamatsastāva spēlētāji ar Kevinu de Breinu un Filu Foudenu priekšgalā.

     [+] [-]

, 2024-07-24 13:50, pirms 2 mēnešiem
Zidans atkal Real treneris!