Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" likstas turpinās - zaudējums pret "Man United" un izstāšanās no kausa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" likstas turpinās - zaudējums pret "Man United" un izstāšanās no kausa
Brunu Fernandišs. Foto: PA/Scanpix

FA kausa 1/16 fināla barjeru nav izdevies pārvarēt Premjerlīgas čempionei “Liverpool”, kas izbraukumā ar 2:3 piekāpās “Manchester United”. Kopā skaitot visus turnīrus, Jirgena Klopa vadītā vienība uzvarējusi tikai vienu no pēdējiem septiņiem mačiem.

Pateicoties Mohameda Salāha vārtiem, “Liverpool” 18. minūtē izvirzījās vadībā. Otrajā puslaikā ēģiptiešu zvaigzne panāca izlīdzinājumu, tomēr pēdējais vārds piederēja uz maiņu laukumā nākušajam Brunu Fernandišam. Tieši 12 minūtes iepriekš laukumā gājušā portugāļa vārti ieveda “Manchester United” FA kausa astotdaļfinālā.

“Liverpool” iepriekšējās piecās spēlēs bija guvusi tikai četrus vārtus, turklāt visus - vienā mačā, kad FA kausa iepriekšējā kārtā ar 4:1 tika pārspēta “Aston Villa” jaunā maiņa. Tā bijusi vienīgā uzvara 2021. gadā. Jirgena Klopa vadīto vienību piemeklējušas lielas problēmas uzbrukumā. Šodien Salāham izdevās pārtraukt savu sauso sēriju, bet pievīla aizsardzība. Vārtos bija Alisons, bet aizsardzības līniju veidoja trīs pamatsastāva futbolisti - Endrjū Robertsons, Fabinju un Trents Aleksanders-Ārnolds.

Šodien tālāk soļoja arī “Chelsea” (3:1 pret “Luton”), “Leictester” (3:1 pret “Brentford”), “Burnley” (3:0 pret “Fulham”). Vēl atlicis aizvadīt trīs FA kausa 1/16 fināla mačus.

FA kauss, 1/16 fināli

PārisRez.
Chorley - Wolverhampton0:1
Southampton - Arsenal1:0
Barnsley - Norwich1:0
Brighton&Hove - Blackpool2:1
Millwall - Bristol0:3
Sheffield United - Plymouth2:1
Swansea - Nottingham5:1
West Ham - Doncaster4:0
Chelternham - Manchester City1:3
Chelsea - Luton3:1
Brentford - Leicester1:3
Fulham - Burnley0:3
Manchester United - Liverpool3:2
Everton - Sheffield Wednesday
Wycombe - Tottenham
Bournemouth - Crawley

  +3 [+] [-]

, 2021-01-24 21:04, pirms 3 gadiem
..nebija slikta spēle. šobrīd gan liekas, ka šis Liverpūlei nāk kā atbrīvojums no liekas nastas. vairāk varēs koncentrēties uz galvenajiem kausiem.
Slēpts komentārs: Ravix

  -1 [+] [-]

, 2021-01-24 21:20, pirms 3 gadiem
Pool ir lielā bedrē. Redzēsim vai spēs izrāpties.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-24 21:25, pirms 3 gadiem
janvāra krīzīte jau nebūs mūžīga, kalendārā drīz jauna lapa- viss savās rokās, t.i., galvās, plaušās un kājās

  -1 [+] [-]

, 2021-01-24 21:37, pirms 3 gadiem
Lai arī FA kausā, bet prieks ir liels beidzot uzveikt Liverpooli. Spēle ļoti aizraujoša un kā pa kalniem - te viena komanda dominē, te otra. Bet MU tomēr nedaudz labāki bija un viss likumsakarīgi.

Nākamjā kārtā pret West Ham, nebūt ne viegls pretinieks, bet ar MU sastāva dziļumu un rotācijas iespējām vajadzētu tikt pāri.

  -4 [+] [-]

, 2021-01-24 21:42, pirms 3 gadiem
Ļoti labi!MU!!!💪💪💪

  +4 [+] [-]

, 2021-01-24 22:01, pirms 3 gadiem
Pateicoties Mohameda Salāha vārtiem, “Liverpool” 18. minūtē izvirzījās vadībā. Otrajā puslaikā ēģiptiešu zvaigzne panāca izlīdzinājumu, tomēr pēdējais vārds piederēja uz maiņu laukumā nākušajam Brunu Fernandišam

Vēl nekvalitatīvāku rakstu sen neesmu šeit redzējis...

  -2 [+] [-]

, 2021-01-24 22:52, pirms 3 gadiem
Man sāk šķist, ka viss slēpjas himnas YNWA vārdos...tā ir kā mantra...bez fanu klātbūtnes klubam ir problēmas ...beigsies pandēmija, atgriezīsies fani stadionā un visus saplosīsim!
Par vakcīnu un Liverpool!
Priekā!

  -3 [+] [-]

, 2021-01-24 23:54, pirms 3 gadiem
Uzjautrina šitie mīnusu licēji, Liverpool idioti, kas uzskata, ka es nepatiesi izsakos par Liverpool... Komanda 5 spēles negūst vārtus, pret lejas daļas komandām, nospēlēja neizšķirti pret United, PL spēlē, kas izdevīgi bija tikai Uni, kas izdevīgi bija United, vēlāk zaudēja Burnley, tagad United, tur nebūs nekādi grandiozi uzlabojumi, šitas Liverpool modelis izgājis no modes, un man kā United atbalstītājam liels prieks

  +3 [+] [-]

, 2021-01-25 00:24, pirms 3 gadiem
Ravix rakstīja: Uzjautrina šitie mīnusu licēji, Liverpool idioti, kas uzskata, ka es nepatiesi izsakos par Liverpool... Komanda 5 spēles negūst vārtus, pret lejas daļas komandām, nospēlēja neizšķirti pret United, PL spēlē, kas izdevīgi bija tikai Uni, kas izdevīgi bija United, vēlāk zaudēja Burnley, tagad United, tur nebūs nekādi grandiozi uzlabojumi, šitas Liverpool modelis izgājis no modes, un man kā United atbalstītājam liels prieks
Jābūt mazam bērnam vai Ivaram no Liepājas, lai raudātu ar to, ka kāds mīnusus liek. Veci, ja Tev ir vismaz ir 30 tad ir svarīgākas lietas dzīvē

  -1 [+] [-]

, 2021-01-25 04:56, pirms 3 gadiem
Vai kaadam ir shaubas par to, kaapeec (un no kura briizha) Liverpool saakaas probleemas? Labi, Alisson tagad ir atpakalj, bet koleegjis Van Dijk veel nav. Vai patiesi kaads nenoveertee vinja lomu komandaa? Lieki piebilst, kas tad notiek ar aizsardziibu, vai midiem taapeec nav jaaspeelee "zemaak", automaatiski nav tik labas sadarbiibas ar uzbruceejiem, nav vaartu utt. utjp.

     [+] [-]

, 2021-01-25 19:16, pirms 3 gadiem
Labi ka taa rakstīja: Vai kaadam ir shaubas par to, kaapeec (un no kura briizha) Liverpool saakaas probleemas? Labi, Alisson tagad ir atpakalj, bet koleegjis Van Dijk veel nav. Vai patiesi kaads nenoveertee vinja lomu komandaa? Lieki piebilst, kas tad notiek ar aizsardziibu, vai midiem taapeec nav jaaspeelee "zemaak", automaatiski nav tik labas sadarbiibas ar uzbruceejiem, nav vaartu utt. utjp.
..no šīm zaudētajām un niča spēlēm tikai retā bija tāda, kur Liverpūle bija slikti (bez sitieniem rāmī). citkārt statiskika parāda, ka viss ir tīri ok, tikai iesist nesanāk visu, ko varētu iesist. šajā spēlē aizsardzība nedaudz nolažoja, citādi Klops gaidīja papildlaiku, lai laistu vēl divus džekus un sistos par uzvaru.