Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lukaku pēc uzvaras pret "Arsenal": "Es laukumā dominēju"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Lukaku pēc uzvaras pret "Arsenal": "Es laukumā dominēju"
"Chelsea" uzbrucējs Romelu Lukaku. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandā Londonas "Chelsea" otro debiju piedzīvojis Romelu Lukaku, kurš pirmo reizi kluba rindās debitēja 2011. gadā. Uzvarā pret Londonas "Arsenal" Lukaku atzīmējās ar gūtajiem vārtiem, tiekot pie pirmā precīzā sitiena "Chelsea" kreklā. Pēc spēles beļģis sniedza komentāru sporta medijam "Sky Sports".

Romelu Lukaku komandai pievienojās pavisam nesen, kad par teju 100 miljoniem sterliņu mārciņu "Chelsea" viņu iegādājās no Milānas "Inter". Vakar Lukaku aizvadīja pirmo spēli "Chelsea" rindās kopš 2011. gada un atzīmējās ar gūtajiem vārtiem, atklājot maču rezultātu. "Chelsea" spēli uzvarēja ar 2:0.

Lukaku tika vaicāts, kā viņš pats vērtē savu sniegumu, uz ko beļģis atbildēja pārliecinoši: "Domāju, ka es dominēju. Cenšos uzlabot savu sniegumu katru dienu. Man vēl tāls ceļš ejams, bet šodien bija ļoti patīkami tikt pie uzvaras. Mums jāturpina progresēt, jo Premjerlīga ir ļoti sarežģīta līga. Esam gatavi izaicinājumiem."

"Vēlos smagi strādāt, lai arī kurā komandā es spēlētu," Lukaku turpināja. "Vēlos izmantot savas iespējas un gūt vārtus. Tas ir tas, ko esmu iemācījies. Šī komanda ir ļoti talantīga. "Chelsea" ir Čempionu līgas uzvarētāja, tā vēlas attīstīties, arī es to vēlos. Mums jāturpina cīnīties, smagi strādāt un rādīt tādu sniegumu, kā uzvarā pret "Arsenal"."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-08-24 01:34, pirms 3 gadiem
City, Poole un pat United tāpat labākas blices.