Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" nelaiž Salāhu uz Pasaules kausa kvalifikācijas spēli Ēģiptē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" nelaiž Salāhu uz Pasaules kausa kvalifikācijas spēli Ēģiptē
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix.ee

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" nelaidīs savu labās malas uzbrucēju Mohamedu Salāhu uz gaidāmo Pasaules kausa kvalifikācijas spēli Ēģiptē, jo tad viņam pēc atgriešanās Anglijā nāktos ievērot pašizolāciju.

Ēģiptes izlase, kas, pateicoties tieši Mohameda Salāha realizētajai pendelei, piedalījās 2018. gada Pasaules kausā, 2. septembrī savā laukumā uzņems Angolu. Ņemot vērā, ka Ēģipte ir iekļauta Lielbritānijas sarkanajā sarakstā, pēc atgriešanās Liverpūlē Salāham desmit dienas būtu jāpavada viesnīcā. Tādējādi viņš nevarētu piedalīties 12. septembrī paredzētajā mačā pret "Leeds".

Pēc mājas spēles pret Angolu ēģiptieši dosies izbraukumā un cīnīsies pret Gabonas izlasi. Gabona ir atrodama Lielbritānijas oranžajā sarakstā, tāpēc pēc atgriešanās nebūtu jāievēro pašizolācija. "Liverpool" ir gatava Salāhu laist uz šo maču.

Ēģiptes Futbola asociācija vērsusies FIFA, lai atrisinātu situāciju. "Liverpool" norādījusi, ka situācijā, ja tiks izdarīts izņēmums un Salāham nebūs jāievēro pašizolācija, klubs ir gatavs viņu laist uz abām spēlēm. Pretējā gadījumā uzbrucējs nedrīkstēs doties uz Ēģipti.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/news/liverp...

     [+] [-]

, 2021-08-23 17:19, pirms 3 gadiem
Salahs tak laikam ir vakcinēts?...tam vajadzētu palīdzēt izsprukt no pašizolācijas + testi

     [+] [-]

, 2021-08-23 18:33, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: Salahs tak laikam ir vakcinēts?...tam vajadzētu palīdzēt izsprukt no pašizolācijas + testi
Salahs izslimoja.