Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Čempionu kausā Neimārs iesit divus, PSG ielaiž četrus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempionu kausā Neimārs iesit divus, PSG ielaiž četrus
Neimārs
Foto: Reuters/Scanpix

Starptautiskajā čempionu kausā uzvaras izcīnīja Spānijas vicečempione "Barcelona", kuras rindās abus vārtus guva brazīliešu uzbrucējs Neimārs, un Anglijas vicečempione "Tottenham Hotspur".

Starptautiskais čempionu kauss šogad notiek trīs cēlienos – komandas tiekas Amerikas Savienotajās Valstīs un Ķīnā. Plašākais turnīrs notiek ASV, kur piedalās astoņas komandas – Francijas vicečempione Parīzes "Saint-Germain", Itālijas čempione Turīnas "Juventus" un otrās vietas ieguvēja "Roma", Spānijas čempione Madrides "Real" un tuvākā sekotāja "Barcelona", kā arī "Tottenham Hotspur", Mančestras "City" un "United" no Anglijas.

Naktī pārbaudes mačus aizvadīja četras komandas – "Barcelona" ar 2:1 apspēlēja Turīnas "Juventus", kamēr "Tottenham" ar 4:2 pieveica Parīzes "Saint-Germain". Barselonas rindās abus vārtus guva Neimārs, turklāt viņš to paveica pirmo 26 minūšu laikā.

Vispirms viņš saņēma bumbu kreisajā malā, tuvojās soda laukumam, izspēlēja sieniņu ar Pako Alkaseru un iesita tālajā devītniekā, bet 11 minūtes vēlāk Neimārs pats ielauzās soda laukumā, sakāva četrus "Juventus" aizsargus un guva fantastiski skaistus vārtus. Itālijas čempioni deficītu līdz minimumam samazināja, pēc stūra sitiena ar galvu trāpot centra aizsargam Džordžio Kjelīni, tomēr izraut neizšķirtu neizdevās.

Otrā duelī komandas mazāk domāja par aizsardzību, turklāt bieži tika spēlēts pavirši, un vairāk uztraucās par vārtu guvumiem. Francijas bagātākais klubs atklāja rezultātu, pretuzbrukumā izceļoties Edinsonam Kavani, bet "Tottenham" atbilde bija zibenīga, 18. minūtē atrodoties vadībā ar 2:1. Vispirms izcils šāviens no distances izdevās dānim Kristianam Ēriksenam, pēcāk rupju vārtsarga kļūdu izmantoja Ēriks Daiers.

Lai gan pirmais puslaiks noslēdzās neizšķirti, jo Havjers Pastore apspēlēja aizsargu un bezrūpīgā vienkāršumā iesita tālajā devītniekā, gala vārds piederēja "Tottenham" futbolistiem. 82. minūtē uzvaras vārtus iesita Tobijs Alderveirelds. Beļģu aizsargs saņēma bumbu 20 metrus no pretinieku vārtiem, mazliet pietuvojās un sita apakšējā stūrī. Tikmēr punktu ar 11 metru soda sitienu pielika Harijs Keins.

Parīzes "Saint-Germain" šonakt bija vienīgā komanda, kas Starptautiskā čempionu kausa ietvaros aizvadīja otro maču šogad, jo pirms trim dienām ar 2:1 pēcspēles sitienu sērijā tika pieveikta "Roma".

Nākamais mačs tiks aizvadīts šonakt, kad pulksten 0:00 pēc Latvijas laika Sanfracisko tiksies Madrides "Real" un "Manchester United".

  -1 [+] [-]

, 2017-07-23 09:27, pirms 7 gadiem
Neymāra otrie vārti baigā maize.

     [+] [-]

, 2017-07-23 09:44, pirms 7 gadiem
Neimaara sencis,kas galvenais PSG transfeera biidiitaajs,speeli pametis Barcas vadiibas ielenkumaa,kas meegjina sho paarliecinaat,lai Neimars paliek komandaa

  +2 [+] [-]

, 2017-07-23 09:50, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Neimaara sencis,kas galvenais PSG transfeera biidiitaajs,speeli pametis Barcas vadiibas ielenkumaa,kas meegjina sho paarliecinaat,lai Neimars paliek komandaa
Rodas sajūta,ka Neymāram joprojām ir 15 gadi,un sencis pieņem lēmumus viņa vietā

     [+] [-]

, 2017-07-23 09:53, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Neimaara sencis,kas galvenais PSG transfeera biidiitaajs,speeli pametis Barcas vadiibas ielenkumaa,kas meegjina sho paarliecinaat,lai Neimars paliek komandaa
Bet tas arī kļūst smieklīgi, ja tādam klubam kā Barsa jāsāk lēkāt pakaļ vienam spēlētājam un vēl viņa radiniekiem, kas diezgan atklāti nodarbojas ar šantāžu. Patiesībā, tagad sanāk ka jau diviem spēlētājiem, bet ar Mesi to vēl var saprast.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-23 09:53, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Rodas sajūta,ka Neymāram joprojām ir 15 gadi,un sencis pieņem lēmumus viņa vietā
nu teevs vinjam galvenais piemeers un atbalsts dziivee,to vinjsh jau vairaakkaart saciijis

     [+] [-]

, 2017-07-23 09:58, pirms 7 gadiem
ABa rakstīja: Bet tas arī kļūst smieklīgi, ja tādam klubam kā Barsa jāsāk lēkāt pakaļ vienam spēlētājam un vēl viņa radiniekiem, kas diezgan atklāti nodarbojas ar šantāžu. Patiesībā, tagad sanāk ka jau diviem spēlētājiem, bet ar Mesi to vēl var saprast.
Barca jau Neimaaram nepiedaavaa nekaadus finanshu labumus vai uzlabotu kontraktu,vienkaarshi meegjina vinju pierunaat palikt,ko dariit,ka shai lietai taada aziotaaza,ka pie katra stuura pielikts pa paaris reportieriem ar kameraam

     [+] [-]

, 2017-07-23 10:14, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Barca jau Neimaaram nepiedaavaa nekaadus finanshu labumus vai uzlabotu kontraktu,vienkaarshi meegjina vinju pierunaat palikt,ko dariit,ka shai lietai taada aziotaaza,ka pie katra stuura pielikts pa paaris reportieriem ar kameraam
Es gan domāju, ka šajā situācijā ir tikai divi varianti:
1) Neimārs iet uz PSG dēļ lielākas algas;
2) Neimārs izspiež no Barsas lielāku algu un paliek.
Tās baumas ar solījumiem Barsai pirkt vairāk brazīliešus vispār izklausās absurdi. Sanāk, ka Neimārs sāks noteikt kādus spēlētājus klubam iegādāties. No malas neizskatās pārāk smuki. Diemžēl tā futbolistu un aģentu ietekme futbolā kļūst jau nekontrolējama, un tas ir ne tikai šajā situācijā. SAF šitādus kā futbolbumbas izspēra ārā pa kluba durvīm, bet tie laiki diemžēl ir pagājuši.

     [+] [-]

, 2017-07-23 11:14, pirms 7 gadiem
Barcai , ja neskaita Neimāra sāgu, bija labas lietas un sliktas. Labās - otrajā puslaikā D. Suarezs un Alena izskatījās ļoti labi (Deniss jo sevišķi, tikai aizblieza debesīs brīvu sitienu no soda laukuma), slikti - ja Umtiti (kas ir fiziski spēcīgākais aizsargs), kopā ar daudzsološo Marlonu nevar vienu Kjelini nosegt, tad vispār jāsāk domāt vai brazīlis ir katalānošiem piemērtos.
Un Barca būs idiioti, ja Samperu nepaturēs un nedos spēles laiku komandā- mierīgi varētu aizvietot ik pa brīdim Busketu.

     [+] [-]

, 2017-07-24 10:16, pirms 7 gadiem
..a kur ir raksts par Moratas pāreju uz Čelsiju? visu aizēno tikai Neimāra runas