Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''West Ham'' oficiāli par nākamo treneri izziņo spāni Lopetegi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''West Ham'' oficiāli par nākamo treneri izziņo spāni Lopetegi
Julens Lopetegi. Foto: Imago Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda ''West Ham'' šodien paziņojusi, ka par tās nākamo galveno treneri iecelts spāņu speciālists Julens Lopetegi, kura pēdējā darbavieta bija Vulverhemptonas ''Wanderers''.

Anglijas Premjerlīgas klubs ''West Ham'' šodien oficiāli pavēstījis, ka par tās jauno galveno treneri iecelts Julens Lopetegi. Jau iepriekš tika ziņots, ka spāņu speciālists tuvojas tam, lai kļūtu par Deivida Moiza pēcteci. Līdzšinējam ''West Ham'' trenerim ar klubu noslēdzies līgums un tas pēc abpusējas vienošanās netiks turpināts.

Komandas paziņojumā teikts, ka bijušais Spānijas izlases, ''Porto'', Madrides ''Real'', ''Sevilla'' un Vulverhemptonas ''Wanderers'' treneris darbu ar ''West Ham'' sāks no 1. jūlija. Savas trenera karjeras laikā Lopetegi kopā ar ''Sevilla'' kļuva par Eiropas līgas uzvarētāju, bet ar Spānijas U19 un U21 izlasēm par Eiropas čempionu.

''Esmu ļoti priecīgs kļūt par tik liela kluba galveno treneri. Jūtu, ka man ir fantastiska platforma. Redzu, ka pēdējie gadi šim klubam bijuši veiksmīgi, taču mana ambīcija kā trenerim ir sasniegt labākus un labākus rezultātus. Esmu tur, kur vēlos būt. Esmu šeit, jo vēlos te būt. Mums bija arī citas iespējas, taču esmu ļoti priecīgs, ka ''West Ham'' mani izvēlējās kā savu nākamo treneri,'' pēc savas apstiprināšanas amatā ''West Ham'' paziņojumā citēts Lopetegi.

''West Ham'' 2023./2024. gada sezonā 38 spēlēs izcīnīja 14 uzvaras, desmit spēlēs cīnījās neizšķirti un 14 spēles zaudēja. Ar 52 punktiem klubs ieņēma devīto vietu Premjerlīgā. 2022./2023. gada sezonā ''West Ham'' Moiza vadībā kļuva par Eiropas Konferences līgas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.whufc.com/news/julen-lo...

  -1 [+] [-]

, 2024-05-23 14:12, pirms mēneša
Nav Redjko . ';

     [+] [-]

, 2024-05-23 14:13, pirms mēneša
Anglijas Premjerlīgas komanda ''West Ham'' šodien paziņojusi, ka par tās nākamo galveno treneri iecelts spāņu speciālists Julens Lopetegi, kura pēdējā darbavieta bija Vulverhemptonas ''Wanderers''(rakstā atradu).
Interesanti.

     [+] [-]

, 2024-05-23 18:25, pirms mēneša
virslīga GOATS rakstīja: Anglijas Premjerlīgas komanda ''West Ham'' šodien paziņojusi, ka par tās nākamo galveno treneri iecelts spāņu speciālists Julens Lopetegi, kura pēdējā darbavieta bija Vulverhemptonas ''Wanderers''(rakstā atradu).
Interesanti.
Viņš ir latvietis - Jūlēns, atvasinājums no Jūlijs. Ir tāds vīriešu vārds.