Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Fulham" iegādājas Rīsi

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Fulham" iegādājas Rīsi
Bjorns Helge Rīse
Foto: Scanpix Sweden

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Fulham" no norvēģu kluba "Lillestrom" iegādājies Norvēģijas izlases futbolistu Bjornu Helgi Rīsi, ar pussargu parakstot trīs gadu līgumu.

26 gadus vecais Bjorns Helge Rīse, kurš ir slavenā norvēģu futbolista Džona Arnes Rīses ("AS Roma") jaunākais brālis, šodien Londonā izgāja medicīniskās pārbaudes un oficiāli pievienojās Anglijas Premjerlīgas septītajam spēcīgākajam klubam "Fulham". Pussargs ar Londonas klubu parakstījis trīs gadu līgumu, bet darījuma summa pagaidām netiek atklāta. Rīse "Lillestrom" klubam pievienojās 2005. gada vasarā, tā sastāvā četru sezonu laikā aizvadot teju 100 oficiālās spēles.

Jāpiemin, ka Rīse kļūs par trešo Norvēģijas izlases futbolistu "Fulham" klubā. Proti, Londonas komandas sastāvā atrodams arī augumā raženais centra aizsargs Brede Hangelads un uzbrucējs Eriks Nevlands.

"Tas ir sapņa piepildījums, un es ar nepacietību gaidu iespēju pievienoties "Fulham" komandai jaunās sezonas gatavošanās procesā. Godīgi sakot, es labi pazīstu Bredi Hangeladu un Eriku Nevlandu no valstsvienības, un viņiem par klubu ir sakāmas tikai labas lietas. Trenera Roja Hodsona vadībā "Fulham" padevās teicama sezona, un esmu ļoti priecīgs trenēties tieši šī trenera vadībā, jo es viņu respektēju un viņa sasniegtie rezultāti runā paši par sevi," savu sajūsmu par veikto darījumu pauž pats B.H. Rīse.

Bjorns Helge Rīse, kuram savulaik lielu uzmanību pievērsa Anglijas klubs "Manchester City", tāpat kā viņa brālis Džons Arne savu profesionāļa karjeru uzsāka Norvēģijas klubā "Aalesund", turpinājumā spēkus izmēģinot arī norvēģu klubos "Viking" un "Lillestrom", kā arī Beļģijas vienībās "Brussels" un "Standart de Liege". Rīses kontā ir 16 spēles un viens vārtu guvums Norvēģijas izlasē, kā arī 16 spēlēs gūti 5 vārti Norvēģijas U-21 izlases sastāvā

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  -1 [+] [-]

, 2009-07-22 15:33, pirms 15 gadiem
Nezinājuka, ka Arnem Rīse ir brālis..

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 15:42, pirms 15 gadiem
interesanti ..

  +3 [+] [-]

, 2009-07-22 16:38, pirms 15 gadiem
evertonian rakstīja: Nezinājuka, ka Arnem Rīse ir brālis..
Tagad zināsi.

     [+] [-]

, 2009-07-23 01:28, pirms 15 gadiem
Interesanti, vai arī viņam ir tik spēcīgs sitiens kā brālim?