Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers neizslēdz Anrī atgriešanos "Arsenal" arī šoziem

Andrejs Siliņš

Vengers neizslēdz Anrī atgriešanos "Arsenal" arī šoziem
Tjerī Anrī
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers atzinis, ka labprāt savā komandā, tāpat kā pagājušajā sezonā, arī šoziem redzētu spēlējam Tjerī Anrī, kuram sezona Ziemeļamerikā jau noslēgusies.

No 1999. gada vasaras līdz 2007. gadam Anrī "Arsenal" rindās aizvadīja 372 spēles un guva 226 vārtus, kļūstot par kluba leģendu. Vēlāk futbolistu par 24 miljoniem sterliņu mārciņu iegādājās "Barcelona", bet 2010. gadā Anrī kļuva par Ņujorkas "Red Bulls" komandas spēlētāju Augstākajā futbola līgā (MLS). Pagājušās ziemas transfēru loga laikā Anrī uz īres līguma pamata pievienojās "Arsenal", aizvadot piecas spēles un gūstot divus vārtus.

Šosezon "Red Bulls" tika līdz MLS Austrumu konferences pusfinālam, kur ar 0:2 divu spēļu summā atzina "D.C. United" pārākumu. 35 gadus vecais futbolists janvārī atkal varētu pievienoties "Arsenal", lai uzturētu sevi formā un būtu gatavs jaunajai MLS sezonai, kas sāksies pavasarī.

"Neizslēdzu tādu iespēju, bet nezinu, vai viņš ir ieinteresēts," norādīja Vengers, kuram janvārī atkal nāksies iztikt bez uzbrucēja Gerviņjo, jo otro gadu pēc kārtas šajā laikā risināsies Āfrikas Nāciju kauss. "Tu vienmēr zini, ko no Tjerī sagaidīt - viņš dāvā cerību, īpaši nākot laukumā uz maiņu, tas ir pats svarīgākais."

"Tjerī ir komunikators - viņš ir ekstraverts, ļoti inteliģents. Viņš spēlētājiem var dot tikai labus padomus," savu tautieti nebeidz slavēt Vengers. "Domāju, mūsu komandai šobrīd ir ļoti labs raksturs. Mums nav daudz puišu, kas vēlas izrādīties. Svarīgākais ir nevis tas, ka esi vērsts uz āru, bet tas, cik ļoti un kā vēlies darīt darbu, lai izcīnītu uzvaras."

Izmantotie resursi:
BBC

  +4 [+] [-]

, 2012-11-21 11:01, pirms 12 gadiem
Anrī Arsenālam noderētu, pat ja viņš nevienu spēli laukumā neizietu, bet tikai ar komandu patrenētos. Jaunajiem Arsenal spēlētājiem būtu daudz ko mācīties.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-21 11:22, pirms 12 gadiem
interesantāk ka Chelsea tomēr atlaiž R.DiMatteo! tur katrs zaudējums var būt liktenīgs ..

  +4 [+] [-]

, 2012-11-21 12:34, pirms 12 gadiem
patika pagājušā gada Anri atgriešanās anglijā.. tas bija skaisti... gribas otro daļu!!!

     [+] [-]

, 2012-11-21 12:42, pirms 12 gadiem
Žēl ka Barcelona viņu sačakareja, vareja spēlet tai pašā Arsenal, bet izvelejās kur vairāk maksā $

     [+] [-]

, 2012-11-22 00:58, pirms 12 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Žēl ka Barcelona viņu sačakareja, vareja spēlet tai pašā Arsenal, bet izvelejās kur vairāk maksā $
ne jau naudas dēļ Anrī pārgāja uz Barcu,bet gan lai iegūtu CL kausu,ko ar sasniedza un Barcā viņu neviens nečakarēja,izcili spēlēja