Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Par "Nottingham Forest" galveno treneri kļūst portugālis Santu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par "Nottingham Forest" galveno treneri kļūst portugālis Santu
Nunu Išpiritu Santu. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AP. Par Anglijas futbola Premjerlīgas vienības "Nottingham Forest" galveno treneri trešdien apstiprināts portugāļu speciālists Nunu Išpiritu Santu, ziņo klubs.

Santu amata nomainījis Stīvu Kūperu, kurš no galvenā trenera amata tika atbrīvots vien otrdien.

49 gadus vecajam Santu šī ir atgriešanās Anglijas Premjerlīgā, jo no 2017. līdz 2021. gadam viņš vadīja Vulverhemptonas "Wanderers", pēc kā pievienojās Totenhemas "Hotspur", kuru gan slikto rezultātu dēļ bija spiests atstāt vien pēc četriem mēnešiem.

Tiek ziņots, ka līgums ar Santu noslēgts uz divām ar pusi sezonām.

Savu trenera karjeru bijušais vārtsargs uzsāka pašmāju klubā "Rio Ave", kuru vadīja no 2012. gada līdz 2014. gadam, tad pievienojās spāņu "Valencia", līdz 2016. gadā atgriezās Portugālē un pārņēma "Porto" stūri.

No pagājušās sezonas Santu bija "Al-Ittihad" galvenais treneris Saūda Arābijā, palīdzot komandai kļūt par čempioni un izcīnīt Saūda Arābijas Superkausu. Šosezon no darba viņš tika atbrīvots 8. novembrī, divas dienas pēc komandas zaudējuma Āfrikas Čempionu līgas mačā Bagdādes "Al-Quwa Al-Jawiya" no Irākas.

"Nottingham Forest" ar 14 punktiem 17 mačos turnīra tabulā atrodas 17. vietā 20 komandu konkurencē. Sezonas beigās pēdējo trīs vietu īpašnieces pametīs Anglijas spēcīgāko līgu.

Nākamo maču Notingemas vienība aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems ar 19 punktiem 14. pozīcijā esošo "Bournemouth" komandu.

     [+] [-]

, 2023-12-20 15:07, pirms 4 mēnešiem
Vispār jau Nuno nevis Santo vai Nuno Santo.

     [+] [-]

, 2023-12-20 20:10, pirms 4 mēnešiem
Lai veicas. Labs specialists. Paveica milzu darbu WWFC