Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mitrovičs 40 spēlēs iesit 40 vārtus un nodrošina "Fulham" atgriešanos Premjerlīgā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mitrovičs 40 spēlēs iesit 40 vārtus un nodrošina "Fulham" atgriešanos Premjerlīgā
Aleksandars Mitrovičs. Foto: AP/Scanpix

Anglijas pēc spēka otrās futbola līgas jeb "Championship" līdere Londonas "Fulham" otrdienas vakarā savā laukumā ar 3:0 sakāva "Preston North End" un garantēja atgriešanos Premjerlīgā. Divus vārtus iesita Aleksandars Mitrovičs.

Spēles gala rezultāts tika uzstādīts jau pirmā puslaika noslēgumā. Divas reizes izcēlās Aleksandars Mitrovičs, bet pa vidu starp viņa rezultatīvajiem sitieniem iespraucās Fabiu Karvalju, kurš pēc sezonas pametīs "Fulham" rindas un pievienosies "Liverpool".

27 gadus vecais Mitrovičs, kurš "Fulham" sastāvā bombardējis arī iepriekšējās sezonās, 40 mačos iesitis 40 vārtus. Viņš turpina būvēt "Championship" rekordsezonu, jo iepriekš nevienam uzbrucējam nebija izdevies iesit vairāk par 30 vārtiem.

Labāko snaiperu sarakstā otro vietu ar 26 vārtiem ieņem vicelīderes "Bournemouth" uzbrucējs Dominiks Solanke.

Vietu Premjerlīgā nodrošina divas kopvērtējuma labākās komandas, savukārt trešā līdz sestā pozīcija aizvada playoff cīņas, noskaidrojot vēl vienas biļetes likteni. "Fulham" ar uzvaru garantēja vismaz otro vietu, taču arī vadība pār "Bournemouth" ir gana droša.

Londonas klubs Premjerlīgā spēlēja arī 2018./19. un 2020./21. gada sezonās, abās izkrītot atpakaļ uz "Championship".

     [+] [-]

, 2022-04-20 16:43, pirms 2 gadiem
Augšā, lejā.. vai tik nebija laba summa par iekļūšanu Premjerlīgā un arī tā saucamā parašūtnauda par izkrišanu? Šitā var labi finanses sakārtot.
Mitrovičs protams monstrs, cepuri nost.

     [+] [-]

, 2022-04-20 19:08, pirms 2 gadiem
backstab rakstīja: Augšā, lejā.. vai tik nebija laba summa par iekļūšanu Premjerlīgā un arī tā saucamā parašūtnauda par izkrišanu? Šitā var labi finanses sakārtot.
Mitrovičs protams monstrs, cepuri nost.
It īpaši ka baumoja ka viņš varētu nākt uz RFS, bet beigas kaut kas izjuka