Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Līdzdibinātājas "Liverpool" kapteinis Milners: "Man Superlīga nepatīk, ceru, ka tā nenotiks"

Agris Suveizda

Līdzdibinātājas "Liverpool" kapteinis Milners: "Man Superlīga nepatīk, ceru, ka tā nenotiks"
Džeimss Milners. Foto: AFP/Scanpix

Bijusī Anglijas čempione futbolā "Liverpool" vakar nenosargāja vērtīgus punktus Līdsā (1:1), taču gan pirms spēles, gan pēc tās galvenā sarunu tēma bija Superlīgas dibināšana. Viena no divpadsmit līgas līdzdibinātājām ir "Liverpool".

Līdsas "United" spēlētāji pirms spēles iesildījās krekliņos ar vēstījumiem, ka Čempionu līga ir jānopelna un ka futbols ir domāts faniem, un tāpat gan "Liverpool", gan Līdsas "United" līdzjutēji nosodīja Superlīgas izveidi. Šajā spēlē Liverpūles komandu laukumā kā kapteinis veda Džeimss Milners, kurš pēc mača nevairījās kritizēt sava kluba īpašnieku izvēli: " Varu izteikt tikai savas domas. Man tā [Superlīga] nepatīk, un ceru, ka tā nepiepildīsies. Varu iedomāties, kas ir teikts šajās dienās [no fanu un futbola sabiedrības puses], un es droši vien piekrītu vairumam šo argumentu."

Superlīgas izveidi neatbalsta arī "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops, kurš gan negrasās tās dēļ atkāpties no amata un bilda, ka līdzjutēju un mediju attieksme pret viņu un viņa komandu bijusi netaisnīga: "Komandai ar šo lēmumu nav nekāda sakara, un arī man ar to nav nekāda sakara, bet cilvēki pret mums izturējušies tā, it kā mums būtu kāds sakars ar to. Līdsas līdzjutēji ieradās pirms spēles un bļāva uz mums. Kad pēcpusdienā pastaigājāmies pa pilsētu, cilvēki bļāva uz mums. Mēs esam šā kluba darbinieki. Es esmu atbildīgs un iesaistīts daudzās lietās un viegli uztveru kritiku, bet šajā gan mēs neesam iesaistīti.

Smagi dzirdēt, kā mediji šo visu pasniedz. Šis klubs ir lielāks par mums visiem – nevajadzētu to aizmirst. Šis klubs tika uzbūvēts sarežģītos laikos un ir gājis cauri sarežģītiem posmiem. Ir ļoti svarīgi to piebilst, jo, kad tādi cilvēki kā Mārtins Semjuels [no "Daily Mail"] stāsta, ka mūs visus vajadzētu nosūtīt uz elli, tas nav pareizi. Gerijam Nevilam nav tiesību runāt par mūsu himnu ["You'll never walk alone"]. Mūsu īpašnieki pieņēma lēmumu, bet tā ir tikai viena kluba puse. Viss klubs ir lielāks par jebkuru no mums. Viņiem [žurnālistiem] vajadzētu nedaudz nomierināties. Arī mēs esam cilvēki."

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

Par Superlīgu komentārs pēc spēles tika lūgts arī Līdsas "United" uzbrukuma līderim Patrikam Bemfordam: "Mēs [spēlētāji] esam redzējuši tikpat daudz, cik visi pārējie. Mēs, tāpat kā fani, nespējam noticēt un nezinām, kas notiks. Esam šokā. Neesmu redzējis nevienu fanu, kurš būtu priecīgs, un futbols galu galā ir domāts faniem. Bez faniem futbols nav nekas, un ir svarīgi, lai mēs par to cīnītos. Tas gan ir iespaidīgi, kādu troksni var radīt, kad cieš kāda kabatas. Žēl, ka tā nav ar citām lietām, kuras pašlaik nav kārtībā, piemēram, rasisms."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  +4 [+] [-]

, 2021-04-20 10:32, pirms 3 gadiem
Kas tad ir tas "klubs, kas ir lielāks par mums visiem"? Tas klubs šobrīd pieder konkrētiem īpašniekiem, kuri rīkojas ar viņu tā kā grib. Jebkas cits ir ilūzija.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 11:02, pirms 3 gadiem
septembris rakstīja: Kas tad ir tas "klubs, kas ir lielāks par mums visiem"? Tas klubs šobrīd pieder konkrētiem īpašniekiem, kuri rīkojas ar viņu tā kā grib. Jebkas cits ir ilūzija.
Līdz brīdim kamēr fani pilnībā boikotēs spēles. Tas nav tas bizness, kur var dragāt aiz aizslēgtām durvīm.

     [+] [-]

, 2021-04-20 11:11, pirms 3 gadiem
backstab rakstīja: Līdz brīdim kamēr fani pilnībā boikotēs spēles. Tas nav tas bizness, kur var dragāt aiz aizslēgtām durvīm.
Āzijā un ASV ir pietiekami "fanu", kuri varēs gan aizpildīt stadionus, gan samaksāt par spēļu skatīšanos online. Superlīga jau veicot pārrunas ar strīmošanas servisiem, kuri par raidtiesībām gatavi maksāt daudz vairāk nekā TV kanāli.

     [+] [-]

, 2021-04-20 11:15, pirms 3 gadiem
Respekts trenerim, kursh pasaka - "Mees tajaa neesam iesaistiiti". Jautaajumi ir?

     [+] [-]

, 2021-04-20 11:16, pirms 3 gadiem
Vinjsh principaa starp pukjeem pateica, lai iipashnieki iet d!rst.

     [+] [-]

, 2021-04-20 11:19, pirms 3 gadiem
septembris rakstīja: Āzijā un ASV ir pietiekami "fanu", kuri varēs gan aizpildīt stadionus, gan samaksāt par spēļu skatīšanos online. Superlīga jau veicot pārrunas ar strīmošanas servisiem, kuri par raidtiesībām gatavi maksāt daudz vairāk nekā TV kanāli.
Nu tachu tur nebuus, kas speelee, ja aizliegs citur kapaat! Pashi labaakie tur neies, futenii pat ja esi Mesi vai Ronaldo, tev tik gadu raut, cik ir!

  -1 [+] [-]

, 2021-04-20 11:52, pirms 3 gadiem
Milners ir vecā gvarde. Savukārt Klops parādīja sevi kā īstenu moderno vācieti - neskatieties uz mani, es ne pie kā neesmu vainīgs, nejautājiet man manu viedokli, es nevienu negribu aizvainot.

Man patiesībā patīk Klops kā cilvēks un kā treneris, bet nu krīzes apstākļos parādīt mugurkaulu viņš nespēj.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-20 11:59, pirms 3 gadiem
milners - vienīgais spēlētājs ar olām!!

     [+] [-]

, 2021-04-20 13:23, pirms 3 gadiem
"You'll never have enough money"

     [+] [-]

, 2021-04-20 14:38, pirms 3 gadiem
mndvolk rakstīja: Milners ir vecā gvarde. Savukārt Klops parādīja sevi kā īstenu moderno vācieti - neskatieties uz mani, es ne pie kā neesmu vainīgs, nejautājiet man manu viedokli, es nevienu negribu aizvainot.

Man patiesībā patīk Klops kā cilvēks un kā treneris, bet nu krīzes apstākļos parādīt mugurkaulu viņš nespēj.
Ko viņam vajadzēja izdarīt? Aiziet no darba un zaudēt naudu?