Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola pagarina līgumu ar "City" līdz 2023. gadam

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Gvardiola pagarina līgumu ar "City" līdz 2023. gadam
Peps Gvardiola. Foto: Sean Thornton/Cover Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola šodien panācis vienošanos ar klubu par jauna līguma noslēgšanu. Futbola aprindās klīda baumas, ka spānis varētu atgriezties pie "Barcelona" stūres, bet tas nenotiks. Ar "City" līgums parakstīts līdz 2023. gadam.

"Kad pirmo reizi ierados, visi mani lieliski uzņēma – spēlētāji, komandas personāls, atbalstītāji un kluba vadība," pēc jauna līguma parakstīšanas teica Gvardiola. "Kopā esam spējuši daudz ko sasniegt. Esam guvuši vārtus, uzvarējuši spēles un izcīnījuši trofejas. Esam priecīgi par to, ko esam sasnieguši."

Spānis turpināja: "Šāds atbalsts ir viss, ko treneris varētu vēlēties. Man šeit ir viss, lai darītu savu darbu augstākajā līmenī un esmu pateicīgs komandas vadībai par to, ka piedāvāja man pagarināt līgumu ar šo klubu uz vēl diviem gadiem. Mūsu mērķis ir turpināt progresēt. Esmu saviļņots par to, ka man ir dota iespēja."

Gvardiola kļuva par "City" galveno treneri 2016. gadā. Šajā laikā posmā klubs izcīnīja vairākas trofejas. Divas reizes Gvardiolam izdevās "City" aizvest līdz Anglijas Premjerlīgas titulam. Karjeras laikā Gvardiola vadījis ar Minhenes "Bayern" un Spānijas "Barcelona" ar kurām tikt pie izciliem sasniegumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-11-19 15:45, pirms 3 gadiem
Huyowa, tak skaidrs, ka pepe neko nepacels ar city.

     [+] [-]

, 2020-11-19 16:51, pirms 3 gadiem
Nezinu kādās "futbola aprindās" klīda runas par Pepa iespējamo atgriešanos Barsā, bet tiem, kas vismaz attālināti seko futbolam, bija skaidrs, ka tas nenotiks.
Pēdējā teikumā trūkst pāris burti un vārds, laikam, ka "izdevies".