Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hags drošs par savu darbu: "Klubā viss ir mierīgi – tie esat jūs, kuri melo un stāsta pasakas"

Agris Suveizda

Ten Hags drošs par savu darbu: "Klubā viss ir mierīgi – tie esat jūs, kuri melo un stāsta pasakas"
Eriks ten Hags. Foto: imago/Colorsport/Scanpix

Viens no pasaulē bagātākajiem futbola klubiem "Manchester United" turpina buksēt sportisko rezultātu ziņā, tomēr komandas galvenais treneris Eriks ten Hags ir pārliecināts, ka pašlaik viņam atlaišana nedraud.

"Troksnis nāk tikai no dažiem no jums, kuri rada stāstus, stāsta pasakas un melus," nīderlandiešu speciālists iemeta vairākus akmeņus žurnālistu dārziņā. "Zinu, ka klubā atrodamies uz viena viļņa. To sacīju vēl pirms izlašu pārtraukuma, taču daži žurnālisti laikam man neticēja. Taču kluba iekšienē valda klusums."

"Manchester United" šosezon uzvarējusi tikai trijās no vienpadsmit spēlēm (3-5-3). Premjerlīgā komanda nav iesitusi jau trijos mačos pēc kārtas un ar astoņiem punktiem septiņās cīņās ieņem 14. vietu, Eiropas līgas fāzi sākusi ar diviem neizšķirtiem (1:1 mājās pret "Twente", 3:3 Portu), Anglijas superkausā pendelēs piekāpās "Manchester City" (1:1) un vienīgi Līgas kausā pagaidām ir perfekta, ar 7:0 mājās sagraujot trešās divīzijas klubu "Barnsley".

Ten Hags pie kluba stūres stājās 2022./23. g. sezonā, Premjerlīgā ieņēmis trešo un astoto vietu un pa reizei uzvarējis gan Anglijas kausā, gan Līgas kausā. Pirms tam viņš piecus gadus vadīja Amsterdamas "Ajax", izcīnot trīs Nīderlandes titulus. Ten Hāgs ir vadījis arī "Go Ahead Eagles", Minhenes "Bayern" otro komandu un "Utrecht".

Rīt Premjerlīgā "Manchester United" uzņems "Brentford", bet ceturtdien Eiropas līgā Stambulā ciemosies pie sava bijušā trenera Žuzē Morinju vadītās "Fenerbahce". Vēl nesen par ticamu kandidātu uz ten Hāga krēslu mediji uzskatīja Tomasu Tuhelu, taču vācietis nupat kā izvēlējies Anglijas izlases stūri.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-10-18 20:01, pirms 4 dienām
Atgādina to karikatūru par treneri!
Ten Hāgs out- Es jau stāvu autā!

     [+] [-]

, 2024-10-18 20:53, pirms 4 dienām
Katrs no mums var vēlēties tādu pārliecību
Klauns

     [+] [-]

, 2024-10-18 21:15, pirms 4 dienām
datmons rakstīja: Atgādina to karikatūru par treneri!
Ten Hāgs out- Es jau stāvu autā!
Es teiktu atgādina Seru Daini

     [+] [-]

, 2024-10-18 23:03, pirms 4 dienām
Kā ilggadējais Chelsea fans saku - Paldies dievam!
Manuprāt MU būtu jādod viņam kādu 20 gadu līgums!
Panākumi nāks, turpiniet ticēt!