Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keins paziņo ''Tottenham'' savu vēlmi pamest klubu pēc šīs sezonas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Keins paziņo ''Tottenham'' savu vēlmi pamest klubu pēc šīs sezonas
Harijs Keins. Foto: Clive Brunskill/Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Tottenham'' pēdējo gadu uzbrukuma līderis Harijs Keins nav mainījis savas domas un paziņojis kluba vadībai par saviem nodomiem ar nākamo sezonu spēlēt citā komandā. ''Manchester United'', ''Manchester City'' un ''Chelsea'' jau uzrunājušas Keina pārstāvjus.

Jau šī gada aprīlī ''Sky Sports'' ziņoja, ka Harijs Keins prasīs transfēru ''Tottenham'' gadījumā, ja komanda neiekļūs UEFA Čempionu līgā. Divas kārtas pirms Premjerlīgas beigām ''Tottenham'' ar 59 punktiem ir sestajā vietā, par pieciem atpaliekot no ceturtajā vietā esošās ''Chelsea''.

Harijs Keins ar Muhamedu Salāhu tikmēr dala rezultatīvāko spēlētāju godu ar 22 vārtiem. ''Sky Sports'' ziņo, ka uzbrucējs joprojām nav mainījis savas domas un informējis ''Tottenham'' vadību par savu vēlmi pamest klubu pēc šīs sezonas. Par savu nākotni 27 gadus vecais uzbrucējs vēlas gūt skaidrību līdz 2020. gada Eiropas čempionātam, kurš sāksies jau 11. jūnijā.

Keins savu karjeru vēlas turpināt Anglijas Premjerlīgā un komandā, kura cīnītos par čempiontitulu. Lai arī ''Tottenham'' šobrīd neizskata iespēju pārdot savu labāko futbolistu, ''Manchester United'', ''Manchester City'' un ''Chelsea'' jau ir sazinājušās ar futbolista pārstāvjiem un izteikušas savu interesi piesaistīt spēlētāju. Savukārt ''Tottenham'' sākusi raudzīties tirgū, ar ko varētu aizstāt Keinu.

Harijs Keins ''Tottenham'' pārstāv kopš 2011./2012. gada sezonas. Kopš 2014./2015. gada sezonas uzbrucējs ir viens no labākajiem vārtu guvējiem Premjerlīgā. 2017./2018. gadā Keins guva 30 vārtus sezonā. Kopā ar komandu vienu reizi Keins spēlējis arī UEFA Čempionu līgas finālā, kur tika zaudēts ''Liverpool''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -2 [+] [-]

, 2021-05-18 11:11, pirms 3 gadiem
Kā Chelsea fanam jau gribētos viņu redzēt tumši zilā kreklā, bet Chelsea iepirktie zvaigžņu uzbrucēji nekad nespīd ☹
Ševčenko, Tores, Verners, Košta...

  -3 [+] [-]

, 2021-05-18 11:29, pirms 3 gadiem
Ceru, ka United vai Chelsea dabuus Keinu. United nauda ir, iipashnieki peec protestiem ir mazliet sabijushies no faniem un domaaju, ka ir gatavi lielai investiicijai. United vajag liideri, kas Keins, pavisam noteikti, nav.

     [+] [-]

, 2021-05-18 11:30, pirms 3 gadiem
arvids1991 rakstīja: Kā Chelsea fanam jau gribētos viņu redzēt tumši zilā kreklā, bet Chelsea iepirktie zvaigžņu uzbrucēji nekad nespīd ☹
Ševčenko, Tores, Verners, Košta...
Baigi žēl, bet absolūti saprotams. Čelsija varētu būt ok variants arī pašam Keinam, kā TOT fans pretī vēlētos Pulisic, Havertz un eiro Bet laikam sapñoju - bet Čelsijai łoti labs jauns un perspektīvs sastāvs - gribētu kaut ko iegūt

  +3 [+] [-]

, 2021-05-18 11:44, pirms 3 gadiem
arvids1991 rakstīja: Kā Chelsea fanam jau gribētos viņu redzēt tumši zilā kreklā, bet Chelsea iepirktie zvaigžņu uzbrucēji nekad nespīd ☹
Ševčenko, Tores, Verners, Košta...
Košta nespīdēja? Reāli no 3 sezonām līgā, divās ar lielu viņa liela palīdzību tika izcīnīta 1. vieta.

  -2 [+] [-]

, 2021-05-18 11:45, pirms 3 gadiem
hantele rakstīja: Ceru, ka United vai Chelsea dabuus Keinu. United nauda ir, iipashnieki peec protestiem ir mazliet sabijushies no faniem un domaaju, ka ir gatavi lielai investiicijai. United vajag liideri, kas Keins, pavisam noteikti, nav.
United pavisam noteikti nav vajadzīgs uzbrucējs

  +1 [+] [-]

, 2021-05-18 12:43, pirms 3 gadiem
brox88 rakstīja: United pavisam noteikti nav vajadzīgs uzbrucējs
Tagad, kad Cavani ir līgums uz nākamo sezonu,stipri šaubos vai tirgū meklēs keinu vai tamlīdzīga tipa spēlētāju, bet ja skatās savādāk? Tad MU vajag tieši tādu spēlētāju, kas spēj gūt vārtus. Nebūtu iebildumu,ja Marsials tiktu samainīts ar keinu, jo tad uzbrukums būtu labā līmenī, jo Rashfords un Greenwods, labāki ir kā malējie uzbrucēji nevis izteikti smailes uzbrucēji, bet Cavani līgums nozīmē, ka ja būs papildinājumi tad citās pozīcijās, jo ja būs klāt keins, tad kadam būs Beeka liktenis sēdēt uz soliņa, kas būtu Cavani vai Greenwods un vienā gadījumā liela nauda iztērēta algā uz vienu sezonu par neko, bet otrā labs jaunais spēlētājs ir jātur uz beņķa. Neticu ka MU gribēs kādu atdot no šiem, tai skaitā Marsialu..

     [+] [-]

, 2021-05-18 16:47, pirms 3 gadiem
Te nav ko zīlēt, Aguero prom - Keins vietā

     [+] [-]

, 2021-05-18 18:49, pirms 3 gadiem
Vienīgi, ja City piekritīs Levija astronomiskajām vērtējumam. Bet tagad parādās ziņas, ka Spurs iekšienē mēģina viņu pierunāt uz maiņu pret Žezusu.

     [+] [-]

, 2021-05-18 21:54, pirms 3 gadiem
Es pat cerētu, ka Chelsea nedzītos pēc Keina, bet tā vietā turpinātu iesākto ar augsta līmeņa prospektiem, nevis gatavu produktu.
Piemēram - Maironu Boadu no Alkmaar labprātāk redzētu CF pozīcijā. Lai dala laiku un kapājas ar Verneru un Temiju

Un arī meklētu "nākamo Virdžilu" defā

     [+] [-]

, 2021-05-18 21:58, pirms 3 gadiem
Boadu var spēlet arī flangos.
Jauns, bet pietiekami sevi apliecinājis, daudzpusīgs, lai dalītu vietu sastāvā ar ne tikai CF.

     [+] [-]

, 2021-05-19 09:38, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Košta nespīdēja? Reāli no 3 sezonām līgā, divās ar lielu viņa liela palīdzību tika izcīnīta 1. vieta.
Jā, Košta bija ļoti labs, kā arī Drogba tācu arī bija nazis.