Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van der Vārts: ''Mana sirds nu pieder "Tottenham Hotspur"''

Van der Vārts: ''Mana sirds nu pieder "Tottenham Hotspur"''
Rafaels van der Vārts devies atzīmēt savu vārtu guvumu pie skatītājiem
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Tottenham Hotspur" pussargs Rafaels van der Vārts, kurš tikai šovasar pievienojās Harija Rednapa vadītajai komandai, atzina, ka šis laiks, ko spēlētājs ir pavadījis šajā komandā, viņu ir pozitīvi iespaidojis. Spēlētājs pat izteicies, ka šeit viņš beidzot ir atguvis mīlestību pret futbolu.

Van der Vārts uz "Tottenham Hotspur" pārnāca no Spānija giganta Madrides ''Real'' tieši pirms vasaras transfēru tirgus slēgšanas un Anglijas klubam izmaksāja astoņus miljonus mārciņu.

Ātri vien Holandes izlases spēlētājs kļuva par vienu no komandas līderiem un fanu mīluļiem, kā arī labi iekļāvās sastāvā. Aizvadītajās 19 spēlēs kluba rindās van der Vārts bumbu pretinieku vārtu tīklā ir raidījis 11 reizes un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles. Arī ārpus laukuma spēlētājs ātri spēja iejusties Anglijas dzīves ritmā.

''Pēc laika, ko pavadīju Madrides kluba rindās, kas nebija īpaši veiksmīgs posms manā karjerā, beidzot esmu atguvis mīlestību pret šo sporta veidu. Mana sirds nu pieder "Tottenham Hotspur". Šis nav liels klubs, bet drīzāk gan tradicionāls - tāds kā ''Hamburger SV'' un ''Ajax'','' sacīja van der Vārts.

27 gadus vecajam pussargam šis ir jau ceturtais klubs, taču šoreiz spēlētājs atzīst, ka viņš un viņa ģimene ir gatavi iekārtoties Londonas ziemeļu daļā uz ilgāku laiku.

''Nepārtrauktajām pārmaiņām beidzot ir jāliek punkts. Pašlaik mans dēls jau runā četrās valodās četru gadu vecumā. Tas ir pietiekami. Londonā jūtos stabili un vēlētos šeit palikt vēl daudz gadus,'' piebilda Rafaels.

Izmantotie resursi:
UEFA.com - The official website for European...

Slēpts komentārs: atis442

     [+] [-]

, 2011-01-18 00:54, pirms 13 gadiem
piekrītu. Spurs manuprāt viena no simpātiskākajām komandām Premjerlīgā šogad. Un ja vēl Bekhems būs. Uhh...

  +5 [+] [-]

, 2011-01-18 00:55, pirms 13 gadiem
man kā Nīderlandes izlases fanam šī ir lieliska ziņa!

  -1 [+] [-]

, 2011-01-18 03:37, pirms 13 gadiem
wilwood rakstīja: piekrītu. Spurs manuprāt viena no simpātiskākajām komandām Premjerlīgā šogad. Un ja vēl Bekhems būs. Uhh...
beils, kraučš (šogad EPL gan nespīd), vandervārts, tas pats pavļučenko, basongs, defo, daudz labu ne superstāru bet komanda kopā rada skatāmu futbolu, nevis 1:0

     [+] [-]

, 2011-01-18 11:06, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: man kā Nīderlandes izlases fanam šī ir lieliska ziņa!
Nīderlandes izlases fans

  -1 [+] [-]

, 2011-01-18 11:09, pirms 13 gadiem
wilwood rakstīja: piekrītu. Spurs manuprāt viena no simpātiskākajām komandām Premjerlīgā šogad. Un ja vēl Bekhems būs. Uhh...
Nebūs.......

  +3 [+] [-]

, 2011-01-18 11:30, pirms 13 gadiem
Man arī bija prieks par RvV pārcelšanos uz pateicīgāku klubu par "Real". Šeit vismaz viņu prot novērtēt un atbalsta. Īsā laikā Rafaels ir kļuvis par īsu "spuru"

p.s.- Autor, vārda "gigants" vietā tomēr turpmāk būtu ieteicams lietot vārdu "milzis" (tieši tā arī tiek tulkots).

     [+] [-]

, 2011-01-18 13:23, pirms 13 gadiem
Atvainojiet par off topic, bet kas ar to Bekhemu darās? Tottenham nevar ielikt liigumā punktu ka Deivids neiet laukumā pret MU un viss? Manuprāt tad Bekhems būtu viņu!

  +1 [+] [-]

, 2011-01-18 14:03, pirms 13 gadiem
gatis-7 rakstīja: Atvainojiet par off topic, bet kas ar to Bekhemu darās? Tottenham nevar ielikt liigumā punktu ka Deivids neiet laukumā pret MU un viss? Manuprāt tad Bekhems būtu viņu!
MLS klubs un sponsori viņam nemaksā to lielo piķi, lai viņš off-season dauzītos apkārt Anglijā un spēlētu PL. Un Spurām Beks kā spēlētājs nav vajadzīgs jebkurā gadījumā.

     [+] [-]

, 2011-01-18 16:23, pirms 13 gadiem
Nu cik es sapratu no izlasītā, tad amīši ir piekrituši viņu izīrēt, bet tikai līdz MLS sezonas sākumam. Tas šķiet sanāk 1-2 mēneši. Spurs laikam tas galīgi nav izdevīgi, maksāt apdrošināšanas un pārējos tēriņus dēļ tik īsa laika!

     [+] [-]

, 2011-01-18 21:17, pirms 13 gadiem
Wow. Fakts par viņa dēlu ir tiešām iespaidīgs.

Lai arī esmu United fans, man patīk van der Vārta spēle un Tottenham var priecāties, kad dabūja viņu sev. Bija arī variants par pāreju uz MU, taču tas diemžēl toreiz nenotika.

     [+] [-]

, 2011-01-19 01:49, pirms 13 gadiem
Ta ir sakritiba vai kas,bet liela dala speletaju,kas pariet no Real klust par savu jauno vienibu elkiem,lideriem. Sneijders, Van der Varts